Filler kaaklijn en kaaklijn verstrakken

Je eens zo goed gedefinieerde kaaklijn verandert langzaam bij het ouder worden en wordt steeds slapper. Met een filler is dit proces goed om te keren en zie je er weer geweldig uit. 

Prijs filler kaaklijn:

Kaaklijn verstrakken

v.a. 429,-

Kaaklijn verstrakken of verstevigen met een filler behandeling

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt ervoor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg is dat je kaaklijn een stuk slapper wordt dan toen je jong was. Met een filler is het niet alleen mogelijk de verslapte kaaklijn te herstellen. Het is namelijk ook mogelijk om bij een van nature zachte kaaklijn bepaalde contouren wat te gaan accentueren en uitlichten. Hierdoor zal de vorm van je kaaklijn een stuk verbetert worden.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Het afname van volume zie je dan ook terug bij je kaaklijnen. Als gevolg ontstaan er hamsterwangen en je krijgt een wat verouderde uitstraling door de verslapte kaaklijn die ontstaan is. Met een filler valt de slappe kaaklijn vaak erg mooi en natuurlijk te corrigeren waardoor je gezicht er direct weer jonger en frisser uitziet.

strakkere en geaccentueerde kaaklijn

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Volume in de kaaklijn herstellen en verstevigen

Bij een ‘kaaklijnen’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume weer (deels) hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht en kaaklijnen. Hierdoor ziet je gezicht er minder uitgezakt en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Het type filler dat er gebruikt wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidkwaliteit maar ook jouw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

filler kaaklijn voor en na

before-after-kaaklijn
Kaaklijn voor
Kaaklijn na

Over de filler kaaklijn behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Een kaaklijn verstrakking heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel is er vaak sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Zeer tevreden

★★★★★

Zeer goede service en behandeling Zeer correct uitgevoerd. Erg tevreden over dr Kayo . Zeker aanrader.

Kundig en vriendelijk

★★★★★

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Een strakke kaaklijn

Wil je jouw kaaklijn verstrakken en er jonger en frisser uitzien?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?