Filler jukbeenderen

Je eens zo sprekende jukbeenderen veranderen langzaam bij het ouder worden en je gezicht valt wat in. Met een filler behandeling kan dit prima opgelost worden en zie je er weer geweldig uit.

Prijs filler jukbeenderen:

Jukbeenderen

v.a. 429,-

Volume van de jukbeenderen herstellen of accentueren met een filler.

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken.

Gevolg? Je jukbeenderen verliezen hun vorm en je gezicht valt wat meer in. Met een filler behandeling is het niet alleen mogelijk de jukbeenderen terug in hun jeugdigheid te herstellen maar kunnen we bij minder uitdrukkelijke jukbeenderen extra volume plaatsen zodat ze meer uitgesproken worden en de contouren worden geaccentueerd. Deze behandeling zal wonderen doen voor je uitstraling.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Het afname van volume zie je dan ook terug bij je jukbeenderen. Als gevolg zie je er wat vermoeid uit en valt je gezicht wat in. Met een filler kan het jukbeen vaak erg mooi in zijn natuurlijk vorm hersteld worden, hierdoor ziet je gezicht er direct weer jonger en frisser uit. Ook het accentueren van wat minder aanwezige jukbeenderen valt prima te compenseren met een filler.

jukbeenderen-foto1

jongere en frissere uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Afgenomen volume van de jukbeenderen herstellen

Bij een ‘jukbeenderen’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume weer (deels) hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht en dus ook je jukbeenderen. Hierdoor ziet je gezicht er minder uitgezakt en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Het type filler dat er gebruikt wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidkwaliteit maar ook jouw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

filler jukbeenderen voor en na

Jukbeenderen voor
Jukbeenderen na

Over de jukbeenderen behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Een behandeling van de jukbeenderen heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van een lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Super fijne service

★★★★★

Altijd super fijne service , ze luisteren goed naar wat je belangrijk vind en perfecte behandeling. Ik kan niet meer zonder

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Zeer nette, vriendelijke kliniek

★★★★★

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Jukbeenderen accentueren

Wil je jouw jukbeenderen behandelen en er jonger en frisser uitzien?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?