Filler ingevallen slapen

Ingevallen en diepe slapen kunnen ervoor zorgen dat je er wat vermoeid uitziet. Ook doet het je vaak ouder lijken dan je daadwerkelijk bent of voelt. Een behandeling met fillers geeft jou die frisse uitstraling terug.

Prijs filler temporalen:

Ingevallen slapen (temporaal)

v.a. 429,-

Behandeling van de temporalen of ingevallen slapen met een filler

Naarmate we ouder worden krijgen we allemaal te maken met verlies van volume, afname van botmassa (afname van botstructuren en contouren) en verslapping van huid en spieren. Aangezien bij de slapen de onderliggende botten wat dieper liggen, is het verlies van volume/vetweefsel al snel zichtbaar als ingevallen slapen. Daarnaast gaan de buitenzijde van de wenkbrauwen wat inzakken of hangen vanwege afname van onderliggende structuren en steunweefsel.

Door middel van een filler behandeling wordt het volume bij de ingevallen slapen weer aangevuld. Deze behandeling wordt meestal met een canule (stompe naald) uitgevoerd, wat een zeer effectieve en veilige methode is.

Bij Glow Clinic kan je terecht voor deze volumeherstellende behandeling. Wij gebruiken veilige fillers op basis van hyaluronzuur of calcium(deeltjes).

Het ingevallen, holle gedeelte van de slapen opvullen
Het ondersteunen en liften van de buitenzijde wenkbrauw
De contour naast het oog ronder maken
De overgang van voorhoofd naar slaap en slaap naar jukbeen mooier laten verlopen

jongere en frissere oogopslag

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Ingevallen slapen of temporalen door volumeverlies herstellen

Bij een ‘temporaal’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume in bepaalde gebieden (deels) hersteld waardoor de ingevallen slapen afnemen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse (calcium). Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven onmiddelijk weer volume aan je gezicht. Hierdoor ziet je gezicht er onmiddelijk minder vermoeid en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken welke mogelijkheden er zijn om jou weer die frisse uitstraling te bezorgen en de daarbij horende kosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Filler ingevallen slapen voor en na

Temporaal behandeling - voor
Temporaal behandeling - na

Over de temporaal behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Een behandeling van de slapen heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingenNa de behandeling kan er sprake zijn van roodheid en lichte zwelling. In een enkel geval kan er ook een bloeduitstorting ontstaan. Deze verschijnselen zijn binnen enkele dagen verdwenen. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden oppakken. 

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Zeer tevreden

★★★★★

Ik ben al meermaals behandeld geweest door dr. Shirin en ben zeer tevreden over haar werk. Ik kom vanuit België graag naar Breda gereden om me door haar te laten behandelen. De service is top en de kliniek is vlot bereikbaar.

Erg mooie kliniek

★★★★★

Erg mooie zaak met hele fijne mensen, Je voelt je gelijk op je gemak. eerlijk en oprecht advies vóór de behandeling. Oh en de koffie is ook heerlijk!

Volumeverlies herstellen

Wil je jouw ingevallen slapen behandelen en er weer jonger en frisser uitzien?

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?