Filler hamsterwangen

Bij het ouder worden ontstaat er huidoverschot in de vorm van een zakje of plooi bij de kaaklijn. Dit noemen we een hamsterwang. Met een filler is een hamsterwang goed te behandelen en zie je er weer geweldig uit.

Prijs filler hamsterwangen:

Hamsterwangen

v.a. 429,-

Hamsterwangen verminderen zonder operatie met een filler.

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, je kaaklijn, jukbeenderen en volume rond de mond worden een stuk slapper. Het huidoverschot zorgt voor een zakje of plooi die we de hamsterwangen noemen. Met een filler behandeling kunnen we de afname van volume (deels) corrigeren waardoor de hamsterwangen grotendeels verdwijnen.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

De afname van volume zie je dan ook terug bij je kaaklijnen, jukbeenderen, slapen en mond. Door het huidoverschot als gevolg van de volumeafname ontstaan er hamsterwangen en je krijgt een wat verouderde uitstraling door de verslapte kaaklijn die ontstaan is. Met een filler kunnen de hamsterwangen vaak erg mooi en natuurlijk gecorrigeerd waardoor je gezicht er direct weer jonger en frisser uitziet.

jongere en jeugdigere uitstraling

behandeling: 30 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 6 tot 12 maanden

herhaal advies: 1 to 2 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Het volumeverlies van de wangen die hamsterwangen veroorzaken behandelen met een filler.

Bij een ‘hamsterwangen’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume in bepaalde gebieden (deels) hersteld waardoor de hamsterwangen afnemen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht. Hierdoor ziet je gezicht er minder uitgezakt en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Het type filler dat er gebruikt wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidkwaliteit maar ook jouw persoonlijke wensen. Ook Profhilo en Morpheus8 zijn effectieve methoden om de hamsterwangen aan te pakken. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Filler hamsterwangen voor en na

Hamsterwangen voor
Hamsterwangen na
Hamsterwangen voor
Hamsterwangen na

Over de hamsterwangen behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

Hamsterwangen verminderen brengt, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen met zich mee. Wel kan er soms sprake zijn van een lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen automatisch na een paar dagen. Na het verminderen van de hamsterwangen kun je direct weer verder met je dagelijkse bezigheden.

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Uitstekend

★★★★★

Dr. Kayo vind ik absoluut een fijne en deskundige dokter. Ze denkt mee en sluit daarin perfect aan op wat mijn wensen zijn.

Uitstekend

★★★★★

Ik heb mijn jukbeenderen en neuslippenplooi laten behandelen. De behandeling was vrijwel pijnloos en het resultaat is nu al prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee! Shirin is een echte vakvrouw!

Uitstekend

★★★★★

Fijne en deskundige artsen die goed advies geven maar vooral goed naar je luisteren wat je zelf graag wilt

Volumeverlies herstellen

Wil je jouw hamsterwangen behandelen en er jonger en frisser uitzien

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?

Kijk ook eens naar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.