Fillers Breda: een stralende huid en een jeugdige uitstraling.

Natuurlijk wil je er stralend uitzien, maar soms hebben we een beetje hulp nodig. Bij Glow Clinic in Breda begrijpen we dat als geen ander.

Daarom bieden wij veilige en effectieve filler behandelingen aan om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te laten stralen.

Wat zijn fillers ?

Een filler is een vloeistof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid van waar het vocht aantrekt en vasthoudt en zijn een uiterst veilige en effectieve manier om volume te herstellen en rimpels te verminderen.. Deze injectables op basis van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet microsferen worden op een specifieke manier geïnjecteerd om het gewenste resultaat te bereiken. De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden.

Een filler behandeling is meestal snel en kan vaak binnen een halfuur worden gedaan. Bovendien is er weinig tot geen downtime, zodat je snel terug kunt naar je normale dagelijkse routine.

Overzicht filler behandelingen bij Glow Clinic Breda

Bij Glow Clinic Breda bieden we een ruim aantal verschillende filler behandelingen, afgestemd op jouw individuele behoeften. Of je nu op zoek bent naar vollere lippen, geaccentueerde contouren, meer volume in je wangen, of minder diepe rimpels in je gezicht, onze ervaren artsen staan voor je klaar om jouw wensen te bespreken en samen te werken aan een op maat gemaakt behandelplan. Bij Glow Clinic zorgen we voor een professionele en persoonlijke aanpak, zodat jij je op je gemak voelt en het beste resultaat behaalt.

Voor het eerst bij Glow Clinic?

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je door het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.

Waarom Glow Clinic Breda de beste keuze is jouw filler behandeling.

Glow Clinic Breda staat bekend om onze uitstekende klantenservice en zorg. Onze vriendelijke, ervaren en gekwalificeerde artsen zorgen voor een vetrouwde sfeer en een veilige en hygiënische omgeving tijdens je filler behandeling.

Bij Glow Clinic begrijpen we dat een natuurlijk resultaat vaak een hoge prioriteit heeft wanneer je een filler behandeling ondergaat. Onze ervaren artsen hebben uitgebreide kennis van de anatomie van het gezicht en de nieuwste technieken om een subtiele en natuurlijke uitstraling te creëren. Ze zijn in als geen ander in staat om de juiste balans te vinden tussen verjonging en behoud van de natuurlijke schoonheid van het gezicht.

Waar wacht je nog op?

glow clinic buiten 020

Glow Clinic ⁠— Ginnekenweg 8 ⁠— 4818 JE Breda

Ervaring en expertise:

Glow Clinic beschikt over ervaren en BIG en KNMG gekwalificeerde artsen opgeleid in cosmetische behandelingen, waaronder filler behandelingen.

Kwaliteit van producten:

Glow Clinic werkt uitsluitend met de beste en veiligste producten op de markt.

Veiligheid en hygiëne:

Glow Clinic staat bekend om de hoge standaarden in de kliniek en zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving tijdens elke behandeling

Persoonlijke aanpak:

Glow Clinic biedt kwalitatieve en persoonlijke aandacht aan elke klant en bespreekt graag je specifieke behoeften tijdens een vrijblijvend consult.

Onze behandelaars voor fillers Breda

Shirin Rostainejad

Shirin is een kalme, empathische arts met innovatieve ideeën. Ze weet je wensen goed te vertalen in een helder behandelplan.

Kayo Hirano

Kayo legt makkelijk contact en laat je snel op je gemak voelen. Ze is eerlijk en direct waardoor je goed weet waar je aan toe bent.

Deborah Lieuw-A-Len

Deborah is een rustige, ervaren arts met een warm betrokken hart. Ze heeft oog voor detail en werkt geduldig.

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers zijn gemaakt van een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die helpt om vocht vast te houden en onze huid gehydrateerd te houden. Deze fillers zijn effectief voor het opvullen van lippen, het verminderen van rimpels en het verbeteren van de textuur van de huid. Hyaluronzuur fillers zijn veilig en effectief en worden vaak gebruikt voor tijdelijke resultaten.

Radiesse fillers

Radiesse fillers, aan de andere kant, zijn gemaakt van calciumhydroxylapatiet microsferen en zijn geweldig voor het opvullen van diepere lijnen en rimpels en het verbeteren van de contouren van het gezicht. Dit type filler kan ook worden gebruikt voor handverjonging. Radiesse fillers bieden langer durende resultaten dan hyaluronzuur fillers, omdat de microsferen helpen bij het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen.

Wat kost een filler behandeling bij Glow Clinic in Breda?

ontdek het verschil

Boek vandaag nog jouw filler behandeling in Breda!

Ontdek wat onze experts voor jou kunnen betekenen. We gaan voor een stralend spiegelbeeld waarin jij jezelf herkent. Boek vandaag nog jouw afspraak!