Natuurlijke schoonheid en vernieuwde jeugdigheid met onze filler behandelingen

Bij Glow Clinic Breda bieden we filler behandelingen aan voor een subtiele en natuurlijke verjonging van het gezicht. Durf te stralen!

Fillers behandelingLippen opvullen

Volle, zwoele, mooi gedefinieerde lippen maken een gezicht aantrekkelijk en geven een jeugdige en frisse uitstraling. Een lipvergroting met filler is een mooie oplossing als je niet gezegend bent met volle lippen of niet blij bent met de vorm of het volume van je lippen.

Naar behandeling →

Fillers behandelingNeus-lippenplooi

De neus-lippenplooi loopt van de zijkanten van de neus tot de lippen loopt en worden ook wel de “lachlijnen” genoemd. Deze plooi verdiept zich vooral door ouderdom en het uitzakken van de vet compartimenten. Een filler herstelt het verloren volume.

Naar behandeling →

Fillers behandelingMarionetlijnen

De marionetlijnen zijn de verticale lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen. Door veroudering gaan de mondhoeken steeds meer hangen. Met behulp van een filler worden deze marionetlijnen gelift en zie je er weer stralend en fris uit.

Naar behandeling →

Fillers behandelingKaaklijn verstrakken

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt. Met fillers kan het volume van de kaaklijn hersteld worden. Ook is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling →

Fillers behandelingJukbeenderen accentueren

Zelfs de van nature prachtige jukbeenderen kunnen door veroudering hun vorm verliezen. Met fillers kan het volume in het jukbeen erg mooi en natuurlijk hersteld worden. Ook het extra accentueren van de jukbeenderen voor die uitgesproken uitstraling is mogelijk.

Naar behandeling →

Fillers behandelingIngevallen slapen (temporaal)

Aangezien bij de slapen (temporaal) de onderliggende botten wat dieper liggen, is het verlies van volume/vetweefsel al snel zichtbaar als ingevallen slapen. Door middel van een filler behandeling wordt het volume bij de ingevallen slapen weer aangevuld

Naar behandeling →

Fillers behandelingHamsterwangen

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt kan perfect behandeld worden met een filler. Ook zonder volumeverlies is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling →

Fillers behandelingNeuscorrectie

De neus is één van de weinige gebieden die min of meer gespaard blijft bij het verouderen. Echter valt een asymmetrie of oneffenheid al snel op. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden met de vorm van je neus.

Naar behandeling →

Fillers behandelingTraangootjes en wallen

Door het normale verouderingsproces kan het volume onder de ogen afnemen waardoor er een wal ontstaat. Door een mogelijk overschot aan huid of vet valt het (traan)gootje onder de wal meer op. Met een filler kunnen we dit erg mooi corrigeren.

Naar behandeling →

Fillers behandelingLiquid facelift

Volumeverlies en afname van de elasticiteit zijn onlosmakend verbonden aan het verouderingsproces. Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens 1 behandeling de volume in meerdere delen van het gezicht.

Naar behandeling →

Meer info over fillers

Een filler is een vloeistof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid van waar het vocht aantrekt en vasthoudt. Met onze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers kunnen we rimpels en plooien verminderen, volumeverlies herstellen en contouren accentueren alsook je lippen opvullen. Onze fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen waardoor ze uitermate veilig zijn en allergische reacties niet of nauwelijks voorkomen. Het grote verschil tussen een filler en botox is dat een filler vulling geeft aan een gebied en dus geen invloed heeft op de spieren.

lees hier meer over fillers en veelgestelde vragen