Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

Glow Clinic®

Ons blog & nieuws

Alles
  • Alles

Welke soorten fillers zijn er?

De meest bekende is hyaluronzuur.  Hyaluronzuur is een stofnaam die door farmaceutische bedrijven wordt geproduceerd met verschillende eigenschappen, samenstelling en kwaliteit. Glow Clinic werkt uitsluitend met topmerken zoals Aliaxin, Belotero en Teosyal. Daarnaast is er calcium hydroxylapatiet met de merknaam Radiesse®. Die is in vergelijking met hyaluronzuur iets steviger en werkt net op een andere …

Welke soorten fillers zijn er? Read More »

Wat is het verschil tussen fillers en botox?

Fillers geven volume zonder de spieractiviteit te beïnvloeden. Botox beïnvloedt de spieractivieit zonder volume te geven.

Ga ik er niet ‘nep’ of onnatuurlijk uitzien?

Nee, als je de juiste hoeveelheid op de juiste plekken geeft niet. Wij proberen je originele volume te geven in je gezicht zodat je een beetje teruggaat in de tijd. Als je onnodig en te veel vult, ga je er opvallend uitzien.

Is een fillerbehandeling pijnlijk?

Het is minder pijnlijk dan mensen verwachten. Het is ook deels afhankelijk van waar je prikt en hoe. Lippen zijn bijvoorbeeld erg gevoelig, dus daar gebruiken wij verdoving.

Hoelang duurt een fillerbehandeling?

Dit is afhankelijk van wat je gaat doen. Meestal 10 tot 20 min, maar het kan langer zijn als je meer doet. Een paar voorbeelden: lippen 10 min, wallen 15 min, jukbeenderen 10-15 min, liquid facelift 30-40 min.

Ben ik ‘toonbaar’ na de fillerbehandeling?

Meestal wel, maar je kunt wat opzwellen of blauw worden. Sommige plekken worden ook eerder blauw, denk daarbij aan de lippen, marionette-lijn en neuslipppenplooi. Meestal zijn de blauwe plekken gering en na enkele uren goed te camoufleren.

Wanneer zie ik effect van fillerbehandeling?

Het meeste effect zie je meteen in de behandelstoel. Na 6-10 weken kunnen de fillers ook je huidkwaliteit verbeteren, waardoor het resultaat nog mooier resultaat wordt. Vergeet niet dat de eerste 2 weken zwelling en blauwe plekken nog het eindresultaat kunnen beïnvloeden.

Hoelang werken fillers?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren: Soorten filler. Je hebt wat dikkere en stevigere filler nodig voor bijvoorbeeld jukbeenderen en kaaklijn. Deze zullen langer werken dan dunnere fillers voor fijne, oppervlakkige lijntjes. Hoeveelheid filler. De plek. De lippen zijn in tegenstelling tot bijvoorbeeld traangootjes, meer bewegelijk waardoor de fillers eerder oplossen. Per persoon kan het …

Hoelang werken fillers? Read More »

Zijn er risico’s verbonden aan een fillerbehandeling?

Bij Glow Clinic gebruiken we alleen natuurlijke, tijdelijke fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die volledig wordt afgebroken. Hierdoor is de kans op ontsteking en allergische reactie zeer klein. Daarnaast werkt Glow Clinic met het merk Radiesse. Dat is geen lichaamseigen stof, maar alle bestanddelen komen wel van nature voor in het menselijk lichaam. Doordat …

Zijn er risico’s verbonden aan een fillerbehandeling? Read More »

Wat mag ik niet doen na een fillerbehandeling?

In principe mag je -medisch gezien- alles doen. Maar als je de eerste 2 weken gaat sporten, naar de sauna of zonnebank gaat, heb je meer kans dat de filler vocht vasthoudt. Alcohol mag geconsumeerd worden na de behandeling, maar -zoals altijd- met mate.

Mag ik in de zon na een fillerbehandeling?  

Dat kan, maar de eerste 2 weken liever niet (zie vorige vraag)

Boek afspraak