Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

yvonne
YVONNE:

"Botox? Fillers? Een paar jaar geleden zou ik zeker nee hebben gezegd."

Sterker nog, ik was een felle tegenstander. Maar sindsdien hoorde ik steeds meer positieve ervaringen en werd ik tóch nieuwsgierig. Dus een paar maanden geleden stapte ik eens binnen bij GLOW CLINIC.

Niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik een beetje hulp zocht om tevreden te blíjven.

Wat ik heel fijn vond, is dat arts Kayo mij meteen het gevoel gaf dat het al goed was, maar dat ze ook snapte wat ik bedoelde. Met minimale ingrepen, heeft zij ervoor gezorgd dat ik me nu nóg zelfverzekerder voel. Mijn blik is frisser, zonder dat mensen iets heel anders aan mij zien. Zo moet het zijn, vind ik.

Over mijn behandelingen bij GLOW ben ik heel open, ook al is het voor veel leeftijdsgenoten een taboe. Ik vind één ding essentieel: een natuurlijk resultaat. Mensen moeten niet doorslaan en er straks allemaal hetzelfde uitzien. Precies daarin verstaan de dames van GLOW hun vak zo goed. Het is een kliniek die ik graag aanbeveel, ook voor andere behandelingen, zoals peelings en heerlijke gezichtsverzorging.

Volg Yvonne op social media

Glow Social post Skintech

Yvonne vond één ding essentieel: een natuurlijk resultaat

Yvonne's uitstraling is uniek. Daar wil ze álles uit halen. Ze is haar kostbaarste bezit, dus dat wou ze koesteren. Glow Clinic hielp Yvonne haar schoonheid te laten schijnen.

WAT WIJ DOEN

Botox behandelingen

fillers2

Met onze botox of beter gezegd botuline toxine behandelingen verzachten we zogenaamde dynamische expressierimpels. Door een precieze dosering ga jij er stralend en natuurlijk uitzien. Meer info over botox

Filler behandelingen

fillers3

Met onze biologisch afbreekbare fillers vullen we diepere rimpels en plooien, pakken we het volumeverlies door veroudering aan en kunnen we contouren extra uitlichten. Meer info over fillers

Huidverbetering

botox bij Glow Clinic Breda

Naast botox en fillers kan je bij Glow Clinic ook terecht voor huidverbetering. Wetenschappelijk bewezen huidverbeteringstechnieken en behandelingen die jou een frisse, vitale, verjongde en egale huid bezorgen.

Boek afspraak