De Glow van Yvonne

Ik koos voor een cosmetische behandeling, niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik een beetje hulp zocht om tevreden te blíjven.

b8e1f9e8-c189-4e51-a6b9-1954c43acfb2

artikel gepubliceerd op: oktober 14, 2020

“Botox? Fillers? Een paar jaar geleden zou ik zeker nee hebben gezegd.”

Sterker nog, ik was een felle tegenstander. Maar sindsdien hoorde ik steeds meer positieve ervaringen en werd ik tóch nieuwsgierig. Dus een paar maanden geleden stapte ik eens binnen bij GLOW CLINIC.

Niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik een beetje hulp zocht om tevreden te blíjven.

Met minimale ingrepen nóg zelfverzekerder

Wat ik heel fijn vond, is dat arts Kayo mij meteen het gevoel gaf dat het al goed was, maar dat ze ook snapte wat ik bedoelde. Met minimale ingrepen, heeft zij ervoor gezorgd dat ik me nu nóg zelfverzekerder voel. Mijn blik is frisser, zonder dat mensen iets heel anders aan mij zien. Zo moet het zijn, vind ik.

Over mijn behandelingen bij GLOW ben ik heel open, ook al is het voor veel leeftijdsgenoten een taboe. Ik vind één ding essentieel: een natuurlijk resultaat. Mensen moeten niet doorslaan en er straks allemaal hetzelfde uitzien. Precies daarin verstaan de dames van GLOW hun vak zo goed. Het is een kliniek die ik graag aanbeveel, ook voor andere behandelingen, zoals peelings en heerlijke gezichtsverzorging.

Lees ook:

Zeg vaarwel tegen waxen en scheren!

Wanneer ben ik geschikt voor laser ontharen? Om een optimaal resultaat te behalen, is het ...

Mommy to be? Get Glowy!

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap? Dit is een vraag die veel ...

De kracht van combinatiebehandelingen

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?   Bij Glow Clinic geloven wij ...

Anti-age producten; onzin of goede investering?

Bestaan anti-aging producten nu écht?   Het antwoord op die vraag ligt wat ingewikkelder. Naar mijn ...

Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan ...

Have a healthy Halloween

1. Gezonde, gladde én rimpelvrije huid! Pompoenen zijn heerlijk om te eten, maar wist je ...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Something went wrong. Please check your entries and try again.