Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

De Glow van Yvonne

Ik koos voor een cosmetische behandeling, niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik een beetje hulp zocht om tevreden te blíjven.

b8e1f9e8-c189-4e51-a6b9-1954c43acfb2

“Botox? Fillers? Een paar jaar geleden zou ik zeker nee hebben gezegd.”

Sterker nog, ik was een felle tegenstander. Maar sindsdien hoorde ik steeds meer positieve ervaringen en werd ik tóch nieuwsgierig. Dus een paar maanden geleden stapte ik eens binnen bij GLOW CLINIC.

Niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik een beetje hulp zocht om tevreden te blíjven.

Met minimale ingrepen nóg zelfverzekerder

Wat ik heel fijn vond, is dat arts Kayo mij meteen het gevoel gaf dat het al goed was, maar dat ze ook snapte wat ik bedoelde. Met minimale ingrepen, heeft zij ervoor gezorgd dat ik me nu nóg zelfverzekerder voel. Mijn blik is frisser, zonder dat mensen iets heel anders aan mij zien. Zo moet het zijn, vind ik.

Over mijn behandelingen bij GLOW ben ik heel open, ook al is het voor veel leeftijdsgenoten een taboe. Ik vind één ding essentieel: een natuurlijk resultaat. Mensen moeten niet doorslaan en er straks allemaal hetzelfde uitzien. Precies daarin verstaan de dames van GLOW hun vak zo goed. Het is een kliniek die ik graag aanbeveel, ook voor andere behandelingen, zoals peelings en heerlijke gezichtsverzorging.

artikel gepubliceerd op: October 14, 2020

Delen op social media

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lees ook:

Waarom heeft Glow Clinic geen 0,5 ml fillers?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld aangezien er voldoende klinieken zijn die 0,5 ml fillers wel aanbieden. Echter zijn er voor ons 2 redenen waarom wij dit niet meer doen

Zoom-face: staren naar je digitale zelfbeeld

Door al dat videobellen zitten we tegenwoordig veel meer naar ons eigen gezicht te kijken dan voorheen. Sommige mensen worden flink onzeker van hun ZOOM-face.

Lippen opvullen: de Russian Method techniek

Lip fillers zijn al vele jaren populair. Door de jaren heen zijn er verschillende technieken ontwikkeld om lippen op te vullen zoals de Russische techniek.

Covid-19 vaccinatie & fillers

Hier en daar werd er in de media aandacht besteed aan mogelijke bijwerkingen van het Moderna COVID vaccin bij mensen die recent een filler behandeling hadden ondergaan.

Boek afspraak