Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

De Glow van Kasper

In de modewereld waar ik werk, zijn botox en andere cosmetische behandelingen niet ongebruikelijk.

kasper4

In de modewereld waar ik werk, zijn botox en andere cosmetische behandelingen niet ongebruikelijk.

Ik overwoog al een tijdje om een behandeling te doen, maar wilde zeker zijn van een goed advies en een natuurlijk resultaat. 

Ik ben heel blij dat ik bij Glow Clinic terecht ben gekomen. Tijdens het consult dat me gratis werd aangeboden werd er alle tijd genomen om te luisteren naar de dingen waaraan ik mezelf een beetje stoorde. Omdat ik voor mijn beroep vaak wordt gefilmd, word je extra geconfronteerd met jezelf. Samen hebben we een behandelplan opgesteld waar ik me helemaal in kon vinden. 

Het resultaat van de behandelingen is dat ik nu weer een heel ontspannen maar bovenal natuurlijke uitziende uitstraling heb. 

Kayo zorgde ervoor dat mijn mannelijke gezichtsvormen wat extra uitgelicht werden.

Ik ben nu twee jaar klant bij Glow Clinic en ik waardeer de dames het meest vanwege hun eerlijkheid. Ze behandelen je niet zomaar als je zelf vindt dat er iets moet gebeuren. Daardoor voel ik me serieus genomen en voel ik me altijd op m’n gemak.

Kasper Heemskerk | Balmain Hair Couture International Education Manager

wil je Kasper Heemskerk volgen op instagram?

Ben jij na het lezen van de Glow van Kasper ook warm gemaakt om jezelf een mooie Glow te bezorgen? Boek dan nu een gratis consult (twv € 75) of een behandelafspraak online.

artikel gepubliceerd op: februari 23, 2021

Delen op social media

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lees ook:

Glow Clinic open tijdens lockdown

De lockdown die premier Rutte heeft afgekondigd, treft vrijwel iedereen. Wij leven dan ook erg mee met iedereen die erdoor wordt geraakt, privé en zakelijk.

Het verschil tussen botox en fillers

Het is de meest gestelde vraag, die we graag beantwoorden. Op onze website vind je meer info en uiteraard ben je altijd welkom in onze kliniek!

Leeftijd en de code van Glow

Wat is een verstandige leeftijd om met botox of fillers te beginnen? Die vraag komt regelmatig naar voren, in de media en aan de balie van onze kliniek.

De Glow van Yvonne

Ik koos voor een cosmetische behandeling, niet omdat ik ontevreden was over mijn uiterlijk (ik ben heel blij dat ik nog regelmatig complimenten krijg op mijn 44e), maar omdat ik

Boek afspraak