Crazy skin deals - 50% korting

Voor een beperkte tijd (tot eind april) bieden we je maar liefst 50% korting op elke eerst huidverbeterende behandeling die je nog niet eerder bij ons hebt uitgeprobeerd.

Behandelingen die in aanmerking komen voor onze Crazy Skin Deals

  • Je ontvangt de korting op de eerste behandeling.
  • De actie is enkel geldig op onderstaande behandelingen uitgevoerd door onze huidtherapeuten Aleyna of Ymke.
  • Ook geldig voor bestaande klanten.
Behandeling

Hydrafacial

Met de pijnloze en ontspannende Hydrafacial behandeling verminderen we onzuiverheden, fijne lijntjes, doffe huid, grove huidstructuur en pigmentvlekken

lees meer...
Behandeling

Morpheus 8

Microneedling met RF Energie. Met een Morhpheus 8 behandeling ga je terug in de tijd. Het herstelt de contouren van het gezicht en lichaam en weet de huidkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

lees meer...
Behandeling

Lumecca

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

lees meer...
Behandeling

Diolaze XL

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

lees meer...

De CryoPen maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht.

lees meer...
Behandeling

Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

lees meer...
Behandeling

Tixel

Tixel is een apparaat dat gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken...

lees meer...