Toen we elkaar 5 jaar geleden voor het eerst ontmoeten, hadden we niet verwacht dat we vandaag samen aan het begin van een nieuwe uitdaging zouden staan.
Bij toeval kwamen wij (Shirin, Kayo en Deborah) bij dezelfde cosmetische kliniek terecht waar we de afgelopen paar jaar als collega’s hebben gewerkt. Tijdens onze etentjes en een bezoek aan een congres in Parijs werd het idee geboren een eigen kliniek op te zetten. Dat was de eerste stap in het proces en, achteraf gezien, ook de makkelijkste. Een paar maanden geleden was het eindelijk tijd dit plan uit te werken. Uiteraard hadden we verwacht dat het veel tijd en energie zou vergen, wat we niet verwacht hadden was dat we er zoveel plezier aan zouden beleven.
Het hele proces is heel intens geweest, maar heeft ons ook veel opgeleverd. Zo hebben we hebben elkaar nog beter leren kennen. We hebben leren vertrouwen en, hoe moeilijk soms ook, leren loslaten. We hebben onze krachten weten te bundelen en zijn tot een geweldig resultaat gekomen. Met gepaste trots kunnen we melden dat Glow Clinic binnen enkele maanden haar deuren zal openen aan de Ginnekenweg in Breda.

Waar staat Glow Clinic voor?
Ons motto luidt: “You only have one reflection, make it your best one.”
We vinden dat ieder mens trots moet kunnen zijn op zijn/haar spiegelbeeld en daarin herkennen wie hij/zij van binnen is. Deskundig en hulpvaardig begeleiden we diegene naar de uitstraling die bij hem of haar past.
Met grote liefde en passie voeren we ons vak uit. Door onze behandelingen zetten we je innerlijke schoonheid kracht bij door ervoor te zorgen dat jij houdt van je huid en je uitstraling. Precisie, veiligheid, kwaliteit en goede nazorg zullen de behandelingen bij Glow Clinic kenmerken.
In onze boutique kliniek streven we ernaar een ieder een warm en welkom gevoel te geven. We zijn ervan overtuigd dat het ons zal lukken dit gevoel ook bij jou te creëren. De kliniek is namelijk met zorg ontworpen, heeft een professionele doch warme sfeer. Daarnaast heb je als cliënt de keuze uit drie ervaren artsen, ieder met een eigen persoonlijkheid. Ongetwijfeld kan een van onze artsen voldoen aan jouw wensen en verwachtingen op injectables gebied.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met onze artsen voor een consult of een kijkje te nemen in onze kliniek? Houd onze website en social media in de gaten. We zouden het erg leuk vinden jou te verwelkomen bij Glow Clinic.