De kracht van combinatiebehandelingen

Jouw uitstraling is jouw visitekaartje! Toch merken we dat onze klanten zich vaak vastpinnen op één bepaalde behandeling, terwijl misschien wel een combinatie van behandelingen een mooier en stralender resultaat zullen geven, waar je langer profijt van zult hebben.

profile portrait of three beautiful multicultural young women. close up of faces of european, asian and african women posing in studio over beige background. ethnic skin types. different ethnicity

artikel gepubliceerd op: maart 3, 2023

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?  

Bij Glow Clinic geloven wij dat een stralend gezicht veel meer is dan alleen de afwezigheid van bijvoorbeeld rimpels. Jouw uitstraling is jouw visitekaartje!  Toch merken we dat onze klanten zich vaak vastpinnen op één bepaalde behandeling, terwijl misschien wel een combinatie van behandelingen een mooier en stralender resultaat zullen geven, waar je langer profijt van zult hebben.  De behandelingen die wij aanbieden in Glow Clinic kunnen elkaar heel erg versterken. Hierdoor zal je resultaat nóg beter zijn en heb je vaak langer plezier van je behandelingen. Benieuwd wat wij aanraden? Lees dan snel verder!

Een mooie, gezonde, jonge stralende huid.. Dat is wat we allemaal graag willen. Maar soms moeten we moeder natuur hier wél een handje bij helpen.  Dat doen we in onze kliniek uiteraard graag, door het uitvoeren van diverse behandelingen en het realiseren van een mooi en natuurlijk resultaat. Maar wist je dat je veel meer uit je behandelingen bij ons kunt halen?

Morpheus8 & Radiesse

Als het gaat om het bereiken van een jeugdiger uitziende huid, zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die kunnen helpen. Twee populaire opties zijn Morpheus8 behandelingen en Radiesse fillers. Morpheus8 is een huidverstrakkende behandeling die radiofrequente energie gebruikt om de huid te verstevigen en te verjongen. Radiesse is een collageen stimulerende filler die helpt om volume terug te brengen in het gezicht en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Het combineren van deze twee behandelingen kan een krachtige synergie creëren. Morpheus8 behandelingen helpen om de huid steviger te maken en de aanmaak van collageen te stimuleren, terwijl Radiesse helpt om volume terug te brengen en rimpels op te vullen en de eigen collageen aanmaak nog een extra boost te geven. Door deze twee behandelingen te combineren, kan je genieten van een algehele verjonging van de huid en een meer jeugdige uitstraling.

Morpheus8 & Profhilo

Ook een prachtige combinatie: Morpheus8 en Profhilo. Beide zijn dit populaire behandelingen voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van tekenen van veroudering. Profhilo is een injecteerbare behandeling die bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en helpt om de huid te hydrateren, fijne lijntjes te verminderen, poriën te verfijnen en geeft een mooie natuurlijke lift. Door deze twee behandelingen te combineren, kunnen patiënten genieten van een jeugdiger uitziende huid die strakker, voller en meer gehydrateerd is. Dit kan leiden tot een algehele verbetering van de huidtextuur en een meer jeugdige uitstraling.

Lumecca & Peeling

De lumecca en peelings zijn twee populaire behandelingen voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van huidproblemen zoals huidverkleuringen, roodheid, zonschade en pigmentatieproblemen.  Lumecca is een intense pulsed light (IPL) behandeling die werkt door het toepassen van krachtige lichtpulsen op de huid. Chemische peelings helpen om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Ook kan een peeling worden ingezet om pigment aan te pakken.  Het combineren van de lumecca en peelings heeft een versterkend effect op de huid. Lumecca kan helpen om de huid te verhelderen en pigmentatieproblemen te verminderen, terwijl peelings helpen om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

Last but not least... Botosx & Fillers

Botox en fillers zijn twee van de meest populaire behandelingen voor het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de gezichtscontouren. Botox is een tijdelijke spierontspanner. Rimpels die ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is kunnen met botox behandeld worden. Door de spieren met botox te injecteren, ontspannen ze en trekken minder samen. Hierdoor wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaar. Filler daarentegen helpt om volume terug te brengen in het gezicht en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Door deze twee behandelingen te combineren, wordt een verbeterde gezichtscontour en een meer natuurlijke, jeugdige uitstraling bereikt.

Het is natuurlijk wel ten alle tijden wel belangrijk om te werken met een ervaren behandelaar die de juiste technieken en hoeveelheden kan gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. Wil jij ook graag gebruik maken van combinatie behandelingen? Kijk dan eens naar onze Glow Up pakketten of kom langs voor een vrijblijvend (combi😉)consult!

Lees ook:

Zeg vaarwel tegen waxen en scheren!

Wanneer ben ik geschikt voor laser ontharen? Om een optimaal resultaat te behalen, is het ...

Mommy to be? Get Glowy!

Hoe zorg je voor je huid tijdens de zwangerschap? Dit is een vraag die veel ...

De kracht van combinatiebehandelingen

Hoe haal je meer uit je behandelingen bij Glow Clinic?   Bij Glow Clinic geloven wij ...

Anti-age producten; onzin of goede investering?

Bestaan anti-aging producten nu écht?   Het antwoord op die vraag ligt wat ingewikkelder. Naar mijn ...

Wist je dat je jouw oorlellen weer mooi gevuld krijgt met een filler?

Vogue Magazine had het al eens over 'het jaar van de oorlel'.  Interessant? Lees dan ...

Have a healthy Halloween

1. Gezonde, gladde én rimpelvrije huid! Pompoenen zijn heerlijk om te eten, maar wist je ...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zo blijf je steeds op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, acties en meer...

Something went wrong. Please check your entries and try again.