Neustip liften met botox

Soms komt het voor dat de punt van neus van nature wat naar beneden staat of bij het praten en lachen naar beneden wordt getrokken. Met botox kan de neuspunt wat gelift worden.

Prijs neustip liften botox:

Neustiplift

89,-

Last van een afhangende neus? Een neuslift met botox is de oplossing.

De neus, eigenlijk één van de weinige gebieden op je gezicht waar je je bijna geen zorgen hoeft te maken over rimpels. Toch zijn er enkele behandelingen voor de neus waarbij met botox of een filler mooie resultaten zijn te bereiken. Zo wordt botox bijvoorbeeld ingezet tegen bunny lines, maar ook voor de behandeling van een "haakneus" is deze injectable ideaal. 

Bij een "haakneus" staat het puntje van je neus iets omlaag en wordt hij naar beneden getrokken. Dit kan als hinderlijk ervaren worden. Het spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt is in dit geval actiever dan gemiddeld. Een afhangende neuspunt kan bovendien een teken zijn van veroudering.

Het doel van deze correctie van je hangende neus is om een meer gelift uiterlijk te krijgen en te voorkomen dat de neus gaat hangen tijdens het glimlachen of andere gezichtsuitdrukkingen. 

Een kleine hoeveelheid botox vermindert de spierspanning in het spiertje dat de neuspunt naar beneden beweegt, bovendien kan het de neus een subtiele lift geven.

een mooi zijaanzicht

behandeling: 15 min

controle na 2 - 4 weken

natuurlijk resultaat

vrijwel pijnloos

effect: gem. 3 tot 4 maanden

herhaal advies: 3 keer per jaar

weinig tot geen complicaties

gratis touch-up binnen 4 weken

Botox ontspant de spier die de neuspunt omlaag trekt.

De neus die voor het grootste deel uit kraakbeen bestaat wordt op zijn plaats gehouden door drie hoofdspieren. De trekkracht van deze spieren kan de vorm van de neus beïnvloeden, vooral de flexibele neuspunt.

Onze botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de neuspunt omlaag getrokken wordt door de activiteit van de onderliggende spieren, gebruiken we botuline toxine om deze spierspanning te verminderen. De neuspunt zal hierdoor iets gelift worden.

Wanneer de onderliggende spieractiviteit niet de oorzaak is van de afhangende neus, kunnen andere neuscorrecties kunnen meestal goed uitgevoerd worden met een filler. Daarbij kunnen deuken, knobbels en andere ongelijkheden worden verholpen. In sommige gevallen kan een filler behandeling zelfs hetzelfde resultaat geven als een operatie, zonder zwelling, zonder narcose en zonder scalpel!

De deskundigheid van de arts is belangrijk bij de diagnose van de indicatie. Kies daarom voor een ervaren en BIG en KNMG geregistreerde arts zoals onze Glow Clinic artsen. De juiste dosering, de jarenlange ervaring en preciese plaatsing van de botuline toxine is belangrijk voor een mooi, natuurlijk resultaat. 

Over de botox neustip behandeling

Vragen over botox? Raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

Geweldig

★★★★★

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Geweldig

★★★★★

Ik had een litteken waar ik me heel erg aan stoorde. Op advies van een vriendin hier terecht gekomen en zo ontzettend blij en gelukkig met het resultaat. Ik wou dat ik de stap eerder had genomen. Weer helemaal happy met mezelf.

Hele fijne sfeer in deze kliniek!

★★★★★

Drs. Kayo luistert naar mijn wensen en denk met mij mee, neemt de tijd en adviseert mij goed m.b.t. mijn behandeling.

Hangende neuspunt?

Laat je neus liften met behoud van je natuurlijke uitstraling

De ervaren artsen van Glow Clinic Breda helpen je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij. Kom jij ons ook ontdekken?