Botox Breda: een jongere uitstraling met minder rimpels

Ben je op zoek naar een manier om expressierimpels en rimpels te verminderen en je huid een verstevigde en jeugdige uitstraling te geven? Glow Clinic Breda biedt de oplossing!

Met onze ervaring en expertise in Botox behandelingen, helpen wij je graag om je huid te verbeteren en je zelfvertrouwen te verhogen. Onze gekwalificeerde artsen werken met de nieuwste technieken en producten om je de best mogelijke resultaten te bieden. Lees verder om meer te weten te komen over onze Botox behandelingen en waarom je voor Glow Clinic Breda moet kiezen.

Wat is botox en hoe werkt het?

Botox is een populair cosmetisch product dat wordt gebruikt om rimpels en lijnen te verminderen. Het bevat een stof die de spieren verlamt die de rimpels veroorzaken. Hierdoor verdwijnen de rimpels en lijkt de huid steviger en jonger. Botox wordt geïnjecteerd in specifieke delen van het gezicht door een arts en de behandeling is relatief snel en pijnloos. Het effect van Botox is tijdelijk en de behandeling moet om de zes tot acht maanden worden herhaald. Bij Glow Clinic Breda gebruiken we alleen de beste en veiligste producten voor onze Botox behandelingen, zodat je zeker kunt zijn van een uitstekend resultaat.

Onze botox behandelingen bij Glow Clinic Breda

Bij Glow Clinic Breda bieden we een aantal verschillende Botox behandelingen, afgestemd op je individuele behoeften. Of je nu op zoek bent naar vermindering van expressierimpels of verbetering van je huidelasticiteit, wij hebben de oplossing. Onze artsen bespreken graag je wensen en behoeften tijdens een vrijblijvend consult, zodat we samen een behandelplan op maat kunnen opstellen.

Voor het eerst bij Glow Clinic?

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je door het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.

Waarom kiezen voor Glow Clinic voor Botox in Breda?? 

Glow Clinic Breda staat bekend om onze uitstekende klantenservice en zorg. Onze ervaren en gekwalificeerde artsen zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving tijdens je Botox behandeling.

Bij Glow Clinic omarmen wij jouw schoonheid en bieden we je de helpende hand die jij zoekt om jouw ‘beauty’ die extra boost te geven waarnaar je verlangt. Met ruime ervaring, precisie en persoonlijke aandacht zorgen wij in onze cosmetische kliniek met subtiele en natuurlijke ingrepen voor een stralend spiegelbeeld dat jou vol vertrouwen toelacht.

Kies voor Glow Clinic Breda en ontdek het verschil!

glow clinic buiten 020

Glow Clinic ⁠— Ginnekenweg 8 ⁠— 4818 JE Breda

Ervaring en expertise:

Glow Clinic beschikt over ervaren en BIG en KNMG gekwalificeerde artsen opgeleid in cosmetische behandelingen, waaronder botox.

Kwaliteit van producten:

Glow Clinic werkt uitsluitend met de beste en veiligste producten op de markt.

Veiligheid en hygiëne:

Glow Clinic staat bekend om de hoge standaarden in de kliniek en zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving tijdens elke behandeling

Persoonlijke aanpak:

Glow Clinic biedt kwalitatieve en persoonlijke aandacht aan elke klant en bespreekt graag je specifieke behoeften tijdens een vrijblijvend consult.

Onze behandelaars voor botox Breda

Shirin Rostainejad

Shirin is een kalme, empathische arts met innovatieve ideeën. Ze weet je wensen goed te vertalen in een helder behandelplan.

Kayo Hirano

Kayo legt makkelijk contact en laat je snel op je gemak voelen. Ze is eerlijk en direct waardoor je goed weet waar je aan toe bent.

Deborah Lieuw-A-Len

Deborah is een rustige, ervaren arts met een warm betrokken hart. Ze heeft oog voor detail en werkt geduldig.
ontdek het verschil

Boek jouw afspraak voor botox Breda

Ontdek wat onze experts voor jou kunnen betekenen. We gaan voor een stralend spiegelbeeld waarin jij jezelf herkent. Boek vandaag nog jouw afspraak!