Ontdek onze verjongende botox behandelingen

Ontdek hoe botox kan bijdragen aan een natuurlijke uitstraling en ervaar een spiegelbeeld van een frisse en energieke look.

Botox behandelingVoorhoofdsrimpels

Naarmate we ouder worden, worden voorhoofdsrimpels steeds meer zichtbaar. Voorhoofdsrimpels kunnen je er vermoeid uit laten zien. Gelukkig zijn deze met botox erg goed te behandelen zodat jij langer kan genieten van een zelfverzekerd spiegelbeeld.

Naar behandeling →

Botox behandelingFronsrimpel

Die vervelende rimpel tussen de wenkbrauwen zorgt er vaak voor dat je bozer en ouder lijkt dan je bent of je je voelt. De behandeling van de fronsrimpel met botox is relatief eenvoudig, maar doet wonderen voor je uitstraling.

Naar behandeling →

Botox behandelingKraaienpootjes (2 ogen)

Kraaienpootjes of lachrimpels, zeker rondom de ogen, sieren het uiterlijk. Het mag gezien worden dat je middenin het leven staat en er volop van geniet. Toch kun je ze deze rimpels, wanneer ze dieper worden en de overhand nemen, als storend ervaren.

Naar behandeling →

Botox behandelingWenkbrauwlift

Afhangende wenkbrauwen laten je vaak treurig, ontevreden of nors uitzien. Met een botox behandeling kunnen we ervoor zorgen dat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift waardoor je een mooiere open blik krijgt.

Naar behandeling →

Botox behandelingBunny lines

De rimpeltjes hoog naast je neus noemen we bunny lines. Deze soms schattige en blije expressierimpels kunnen in sommige gevallen toch als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze met botox erg goed te behandelen.

Naar behandeling →

Botox behandelingNeustip lift

Wanneer de neuspunt bij het praten of lachen naar beneden beweegt, ervaar je dit mogelijk als storend. Het spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt is in dit geval wat sterker dan normaal. Met een botox injectie kan de neustip wat gelift worden.

Naar behandeling →

Botox behandelingAfhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken laten je vaak treurig, ontevreden of onvriendelijk uitzien. Het wordt veroorzaakt door volumeverlies in combinatie met het effect van de zwaartekracht. Botox zorgt dat het spiertje die de mondhoek te stevig naar beneden trekt wordt uitgeschakeld.

Naar behandeling →

Botox behandelingRokerslijntjes

Rimpels van de bovenlip en onderlip ontstaan door bewegen van de mond en veroudering daar waar de huid plooit. Deze rimpels en lijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd, al ontstaan ze ook bij mensen die niet roken.

Naar behandeling →

Botox behandelingGummy Smile

Lach je vaak met je hand voor je mond omdat je tandvlees tijdens het lachen zichtbaar is en wil je graag een stralende lach? De zogenaamde gummy smile behoort met enkele kleine botox prikjes tot het verleden.

Naar behandeling →

Botox behandelingCellulitis kin

Kijk je in de spiegel en zie je dat je kin steeds meer putjes en deukjes vertoont? Je hebt waarschijnlijk last van een cellulitis kin! Overactiviteit van de kinspier zorgt voor het ontstaan van putjes en deukjes op de kin.

Naar behandeling →

Botox behandelingHals en huidverslapping

Naarmate je ouder wordt zal ook de huid van de hals slapper worden. Het kan je dan belemmeren om kleding te dragen en daarom als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor zoals botox.

Naar behandeling →

Botox behandelingFaceslimming

Face slimming is een populaire botox behandeling waarbij de vorm van het gezicht wordt gemodelleerd waardoor het slanker en jeugdiger lijkt.

Naar behandeling →

Botox behandelingTandenknarsen

Tandenknarsen kan veel schade en slijtage aanrichten aan je gebit. Ook kan het knarsen en kaakklemmen hoofdpijn veroorzaken. Een oplossing om het knarsen te stoppen is een behandeling met Botox.

Naar behandeling →

Botox behandelingMigraine

Botuline toxine heeft bij de behandeling van migraine, spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit bewezen. Het zorgt voor het ontspannen van de spieren. Hierdoor neemt de frequentie en de intensiteit van de aanvallen af.

Naar behandeling →

Botox behandelingOvermatig transpireren

Zweten is een normaal lichamelijk proces. Zweet je veel meer dan noodzakelijk is en ben je erg onzeker geworden door de zweetplekken onder uw armen? Dan biedt een behandeling met botox een erg goede oplossing.

Naar behandeling →

Botox vermindert expressierimpels

Botox of beter gezegd botuline toxine zoals de werkzame stof echt heet, is een natuurlijk eiwit dat werkt als spierontspanner. Rimpels die ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is kunnen met botox behandeld worden. Door de spieren met botox te injecteren, ontspannen ze en trekken minder samen. Hierdoor wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaar.

Lees hier meer over botox en veelgestelde vragen