Banner Come Closer 1920x1080

Belotero: fillers op basis van hyaluronzuur

We kennen allemaal dat stemmetje in ons hoofd wanneer we onszelf in de spiegel zien... Wat zou het fijn zijn om wat meer controle te hebben over ons uiterlijk. Wat zou er gebeuren als kleine, subtiele aanpassingen genoeg zouden zijn om onze volledige potentiële schoonheid te tonen, zonder dat dit erg afwijkt van ons normale uiterlijk?

STAMP

Met de complete BELOTERO®-productlijn van fillers op basis van hyaluronzuur is een behandeling mogelijk die precies is aangepast aan het door u gewenste harmonieuze en natuurlijke resultaat, zowel om fijne lijntjes te vervagen als volume toe te voegen. Dankzij de vernieuwende gepatenteerde CPM®-technologie wordt een optimale opname in de huid bereikt voor natuurlijke resultaten.

Vertel uw arts welke wensen u hebt, zodat hij of zij u kan vertellen welke behandelmogelijkheden
er zijn.

CPM®-technologie

Optimale integratie in het weefsel

Wilt u weten hoe het komt dat fillerproducten van BELOTERO® optimaal worden opgenomen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: onze gepatenteerde CPM®-technologie. Het gehele proces leidt tot een unieke formulering voor een optimale integratie in het weefsel, met zones van verschillende dichtheid. Terwijl gewone fillers onregelmatigheden onder de huid kunnen veroorzaken, past BELOTERO® zich aan en wordt op natuurlijke wijze opgenomen zonder ontstekingsreacties te veroorzaken.

De onder de huid te injecteren fillers uit de BELOTERO®-productlijn zijn speciaal ontwikkeld op basis van hyaluronzuur en bieden een waaier aan cosmetische oplossingen. De lijn is speciaal ontwikkeld voor een behandelprogramma op maat met elkaar aanvullende onderdelen. De BELOTERO®-lijn van fillers op basis van hyaluronzuur, die wordt geproduceerd in Zwitserland en over de hele wereld is goedgekeurd, wordt al meer dan 15 jaar toegepast.

Een natuurlijk resultaat met behoud van uw unieke gezichtsuitdrukkingen

Dankzij de CPM®-technologie die voor BELOTERO® wordt gebruikt, blijven uw gezichtsuitdrukkingen behouden, waardoor een onnatuurlijk resultaat wordt vermeden.

Dutch

Waarom vertrouwen op BELOTERO®-producten?

Hoge mate van tevredenheid van patiënten

Vastgesteld veiligheidsprofiel

Duurzame resultaten voor een natuurlijk resultaat

Wat maakt de BELOTERO®-productlijn anders?

Producten die speciaal zijn ontwikkeld voor een cosmetische behandeling op maat

Optimale integratie in het weefsel, om op natuurlijke wijze op te gaan in de huid

Gepatenteerde unieke CPM®-technologie voor flexibele resultaten op maat

Voor en na belotero filler behandeling

Before After
Before After
Before After
Before After