Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

geavanceerde huidverzorging

SkinCeuticals

SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten gebaseerd op de wetenschap, welke met name gebruikt en geadviseerd worden door dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Geavanceerde huidverzorging: skinceuticals een gezonde huid is een mooie huid!

SkinCeuticals biedt geavanceerde, op wetenschap gebaseerde huidverzorgingsproducten, die voornamelijk worden gebruikt en aanbevolen door dermatologen, esthetische artsen en huidtherapeuten. De producten van SkinCeuticals kunnen dagelijks worden gebruikt. SkinCeuticals worden specifiek samengesteld om de huid op verschillende manieren aan te pakken en te ondersteunen. Door het gebruik van antioxidanten om huidbeschadiging te voorkomen, het gebruik van hoogwaardige actieve ingrediënten om tekenen van huidveroudering te corrigeren en het beschermen van de huid tegen invloeden van buitenaf, waaronder ultraviolette straling.

skinceuticals-glow-clinic

Glow Clinic Breda premium partner SkinCeuticals

Wij zijn een premium partner van SkinCeuticals. Voor productaanbevelingen kunt u op elk moment een gratis en vrijblijvend consult regelen met een huidtherapeut of cosmetisch arts in onze kliniek

ONZE SKINCEUTICALS PRODUCTEN
Huidverbetering

Morpheus 8

Microneedling met RF Energie. Met de Morhpheus8 gaan we terug in de tijd. We kunnen de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Naar behandeling →

Huidverbetering

BodyTite

De BodyTite is een innovatieve procedure om verslapte huid weer strak te trekken en het uiterlijk van de huid die is aangetast door veroudering, uitrekken of gewichtsverlies aanzienlijk te verbeteren.

Naar behandeling →

Huidverbetering

FaceTite

FaceTite is het beste alternatief voor een traditionele facelift, zonder de grote littekens en lange hersteltijd. Het is een pijnloze en minimaal invasieve procedure ontworpen om de huid te vernieuwen en overtollig vet te behandelen.

Naar behandeling →

Huidverbetering

NeckTite

Naarmate we ouder worden verslapt de huid en zakt deze langzaam naar beneden. De NeckTite is de ideale manier om verslapte huid in de nek of juist een onderkin aan te pakken.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Lumecca

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Forma V

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam en dus ook het vaginale gebied. Forma V is het alternatief voor invasieve vaginale chirurgie om dit gebied aan te pakken.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Diolaze XL

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking. Een prijswinnende injectable behandeling met bewezen resultaten. Een echte top behandeling dus.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo Body

Profhilo Body tegen verslapte huid op het lichaam. Geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

Naar behandeling →

PROFHILO

2 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 325

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 275

4 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 575

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 545

PEELINGS

TIXEL

prijs per behandeling

Gelaat (incl. oogleden)

€ 300

Oogleden

€ 180

Rondom de mond en kin

€ 180

Wangen

€ 200

Hals

€ 250

Decolleté

€ 300

Handen

€ 200

Gelaat en hals

€ 500

Gelaat, hals en decolleté

€ 750
pakket van 4 behandelingen

Gelaat (incl. oogleden) → was € 1200

nu € 1050

Oogleden → was € 720

nu € 650

Rondom de mond en kin → was € 720

nu € 650

Wangen → was € 800

nu € 720

Hals → was € 1000

nu € 850

Decolleté → was € 1200

nu € 1050

Handen → was € 800

nu € 720

Gelaat en hals → was € 2000

nu € 1700

Gelaat, hals en decolleté → was € 3000

nu € 2550
Boek afspraak