Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

geavanceerde huidverzorging

SkinCeuticals

SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten gebaseerd op de wetenschap, welke met name gebruikt en geadviseerd worden door dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Geavanceerde huidverzorging: skinceuticals een gezonde huid is een mooie huid!

SkinCeuticals biedt geavanceerde, op wetenschap gebaseerde huidverzorgingsproducten, die voornamelijk worden gebruikt en aanbevolen door dermatologen, esthetische artsen en huidtherapeuten. De producten van SkinCeuticals kunnen dagelijks worden gebruikt. SkinCeuticals worden specifiek samengesteld om de huid op verschillende manieren aan te pakken en te ondersteunen. Door het gebruik van antioxidanten om huidbeschadiging te voorkomen, het gebruik van hoogwaardige actieve ingrediënten om tekenen van huidveroudering te corrigeren en het beschermen van de huid tegen invloeden van buitenaf, waaronder ultraviolette straling.

skinceuticals-glow-clinic

Glow Clinic Breda premium partner SkinCeuticals

Wij zijn een premium partner van SkinCeuticals. Voor productaanbevelingen kunt u op elk moment een gratis en vrijblijvend consult regelen met een huidtherapeut of cosmetisch arts in onze kliniek

ONZE SKINCEUTICALS PRODUCTEN
Huidverbetering

Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo Body

Profhilo Body tegen verslapte huid op het lichaam. Geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking. Een prijswinnende injectable behandeling met bewezen resultaten. Een echte top behandeling dus.

Naar behandeling →

Huidverbetering

RRS HA Eyes

huidverbetering RRS HA Eyes – Wallen en donkere kringen Hyaluronzuur behandeling tegen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Afspraak Maken → Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen. RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een injectievloeistof, die vochtwallenlees meer

Naar behandeling →

Huidverbetering

Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Tixel

Tixel is een apparaat dat zijn werking dankt aan thermo-mechanische ablatie (TMA). In iets makkelijkere taal: het apparaat maakt gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastinelees meer

Naar behandeling →

Huidverbetering

RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid, in plaats dat het alleen de opperhuid zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Naar behandeling →

PROFHILO

2 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 325

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 275

4 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 575

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 545

PEELINGS

TIXEL

prijs per behandeling

Gelaat (incl. oogleden)

€ 300

Oogleden

€ 180

Rondom de mond en kin

€ 180

Wangen

€ 200

Hals

€ 250

Decolleté

€ 300

Handen

€ 200

Gelaat en hals

€ 500

Gelaat, hals en decolleté

€ 750
pakket van 4 behandelingen

Gelaat (incl. oogleden) → was € 1200

nu € 1050

Oogleden → was € 720

nu € 650

Rondom de mond en kin → was € 720

nu € 650

Wangen → was € 800

nu € 720

Hals → was € 1000

nu € 850

Decolleté → was € 1200

nu € 1050

Handen → was € 800

nu € 720

Gelaat en hals → was € 2000

nu € 1700

Gelaat, hals en decolleté → was € 3000

nu € 2550
Boek afspraak