Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

HUIDKWALITEIT

Huid­verbetering en verjonging

Wij bieden diverse huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en producten aan voor o.a. gelaat, hals, decolleté en handen.

Huidverbetering: een gezonde huid is een mooie huid!

Onze huidverbeterende en huidverjongende behandelingen laten je huid gezond(er) functioneren of zetten je huid aan om huidschade te herstellen. De vraag naar deze behandelingen en producten neemt steeds toe. Wij gebruiken enkel producten waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek en wellicht nog belangrijker in de praktijk bewezen is.

Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd. Dit is jammer, want er zijn nogal wat verschillen. Een schoonheidsspecialiste werkt voornamelijk met huidverzorging. Je huid wordt oppervlakkig behandeld met verzorgende maskers en/of ontspannende massages. Je huid wordt meer glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal meer slechts van erg tijdelijke aard zijn, vaak de eerste paar dagen na de behandeling.

Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, laat je je beter behandelen bij een kliniek als Glow. Rimpels, pigmentvlekken, acne littekens, grove poriën worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost. Onze producten hebben een hoge concentratie aan werkstoffen waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. Het zichtbare resultaat van deze behandelingen is vaak enorm. Dit gebeurt enkel met huidverbetering.

kayo-vierkant
DRS. KAYO

"Niet exclusief voor huidveroudering."

Kayo: "Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar tegelijk een proces waar we niet allemaal even blij mee zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende behandelingen mogelijk die de huidveroudering afremmen. Huidverbetering is niet exclusief voor de ouder wordende huid, zo kunnen we met bepaalde behandelingen ook andere onzuiverheden zoals acne littekens, doffe huid, zonneschade, grove poriën, oppervlakkige pigmentvlekken en meer, aanpakken waardoor jouw huid er lang stralend zal uitzien."

ONZE BEHANDELINGEN
Huidverbetering

Morpheus 8

Microneedling met RF Energie. Met de Morhpheus8 gaan we terug in de tijd. We kunnen de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Naar behandeling →

Huidverbetering

BodyTite

De BodyTite is een innovatieve procedure om verslapte huid weer strak te trekken en het uiterlijk van de huid die is aangetast door veroudering, uitrekken of gewichtsverlies aanzienlijk te verbeteren.

Naar behandeling →

Huidverbetering

FaceTite

FaceTite is het beste alternatief voor een traditionele facelift, zonder de grote littekens en lange hersteltijd. Het is een pijnloze en minimaal invasieve procedure ontworpen om de huid te vernieuwen en overtollig vet te behandelen.

Naar behandeling →

Huidverbetering

NeckTite

Naarmate we ouder worden verslapt de huid en zakt deze langzaam naar beneden. De NeckTite is de ideale manier om verslapte huid in de nek of juist een onderkin aan te pakken.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Lumecca

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes? Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Forma V

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam en dus ook het vaginale gebied. Forma V is het alternatief voor invasieve vaginale chirurgie om dit gebied aan te pakken.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Diolaze XL

Jeuk, bultjes, ingegroeide haartjes zijn verleden tijd wanneer je begint met laserontharing met de DiolazeXL. De ontharingslaser vernietigt ongewenste haren inclusief haarzakje, waardoor de ongewenste haargroei wordt opgelost!

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking. Een prijswinnende injectable behandeling met bewezen resultaten. Een echte top behandeling dus.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Profhilo Body

Profhilo Body tegen verslapte huid op het lichaam. Geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

Naar behandeling →

Huidverbetering

RRS HA Eyes

huidverbeteringRRS HA Eyes – Wallen en donkere kringen Hyaluronzuur behandeling tegen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Afspraak Maken → Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen. RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een injectievloeistof, die vochtwallen (“puffylees meer

Naar behandeling →

Huidverbetering

Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Naar behandeling →

Huidverbetering

Tixel

Tixel is een apparaat dat zijn werking dankt aan thermo-mechanische ablatie (TMA). In iets makkelijkere taal: het apparaat maakt gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastinelees meer

Naar behandeling →

Huidverbetering

RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid, in plaats dat het alleen de opperhuid zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Naar behandeling →

PROFHILO

2 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 325

2 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 275

4 ml Profhilo (1e behandeling)

€ 575

4 ml Profhilo (2e behandeling, na 4 wkn)

€ 545

PEELINGS

TIXEL

prijs per behandeling

Gelaat (incl. oogleden)

€ 300

Oogleden

€ 180

Rondom de mond en kin

€ 180

Wangen

€ 200

Hals

€ 250

Decolleté

€ 300

Handen

€ 200

Gelaat en hals

€ 500

Gelaat, hals en decolleté

€ 750
pakket van 4 behandelingen

Gelaat (incl. oogleden) → was € 1200

nu € 1050

Oogleden → was € 720

nu € 650

Rondom de mond en kin → was € 720

nu € 650

Wangen → was € 800

nu € 720

Hals → was € 1000

nu € 850

Decolleté → was € 1200

nu € 1050

Handen → was € 800

nu € 720

Gelaat en hals → was € 2000

nu € 1700

Gelaat, hals en decolleté → was € 3000

nu € 2550
Boek afspraak