Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

herstel volume

Fillers

Met een filler pakken we diepe rimpels en plooien aan, herstellen we volumeverlies en accentueren we contouren van gelaat en lippen. 

Wat zijn fillers

Een filler is een vloeistof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid van waar het vocht aantrekt en vasthoudt. Met onze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers kunnen we rimpels en plooien verminderen, volumeverlies herstellen en contouren accentueren alsook je lippen opvullen. Onze fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen waardoor ze uitermate veilig zijn en allergische reacties niet of nauwelijks voorkomen. Het grote verschil tussen een filler en botox is dat een filler vulling geeft aan een gebied en dus geen invloed heeft op de spieren.

filler-neuslippenplooi

Onze huid verliest zijn elasticiteit en volume naarmate we ouder worden. Volkomen normaal maar vaak een ongewenst neveneffect van veroudering. Een filler helpt deze problemen te bestrijden door het volumeverlies te vervangen. Daarnaast worden fillers steeds populairder voor het opvullen van lippen, het verminderen van donkere kringen onder de ogen en om bepaalde kenmerken van het gezicht te accentueren als jukbeenderen, kaaklijn en kin.

Het meest voorkomende vulmiddel is de hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in de huid en het heeft de krachtige eigenschap om vocht vast te houden. Een gezond vochtgehalte is een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdig uitziende huid. Fillers zijn er in verschillende diktes. Er zijn fillers voor fijne lijntjes en voor diepere lijnen. In het algemeen geldt: hoe dikker de gel, hoe langer de levensduur.

deborah-vierkant
DRS. DEBORAH

"Kunnen fillers rondzwerven in het gezicht?"

Deborah: "Neen. Onze fillers op basis van het biologisch afbreekbare hyaluronzuur, is van nature aanwezig in onze huid en trekt watermoleculen aan. Onder meer door het aantrekken van watermoleculen creëert het meer volume in het gezicht. Deze fillers worden door het lichaam herkend als ‘lichaamseigen’ materiaal, hierdoor zal het lichaam in principe geen afweerreactie in gang zetten met het risico op inkapseling van de gel. Dit kan wel gebeuren bij het gebruik van permanente fillers. Ingekapseld materiaal kan gaan ‘zwerven’ in het gezicht en leiden tot knobbels en abcesvorming. Onze fillers zullen op een natuurlijke wijze worden afgebroken door het lichaam.

Deborah's raad: Wees geen proefkonijn en maak je keuze van arts of kliniek niet op basis van prijs. Er zijn erg veel soorten en merken fillers welke niet allemaal van even hoge kwaliteit zijn. Als een actie te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. En juist met je uiterlijk wil je toch geen risico’s nemen? Bij Glow Clinic gebruiken we enkel gereputeerde merken fillers die FDA goedgekeurd zijn, een veel strenger keurmerk vergeleken met haar Europese variant. De kwaliteit van onze producten en diensten is voor Glow Clinic Breda het belangrijkst, niet de winstmarge!"

Niet-permanente fillers zijn ongevaarlijk

Een tijdelijke filler op basis van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur is zeer veilig te noemen. Deze filler wordt na een paar maanden vanzelf door het lichaam afgebroken en doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, komen allergische reacties zo goed als nauwelijks voor. Een filler op basis van hyaluronzuur kan zich niet inkapselen in het weefsel. Mocht het toch zo zijn dat er een complicatie optreedt, kan de filler gemakkelijk worden opgelost met hyaluronidase.

Glow Clinic Breda werkt enkel met tijdelijke fillers. Permanente fillers zijn in Nederland verboden en raden onze klanten ten zeerste af zich hiermee te laten injecteren omdat dit voor veel problemen kan zorgen.

01 Werkwijze.

De fillers worden middels diverse prikjes met fijne naaldjes of canules (stompe naalden) ingespoten. Indien nodig en of gewenst kan verdovende crème of een injectie met verdoving worden toegepast. De behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten.

02 Nazorg.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek. Na de behandeling raden wij aan 2 weken geen gebruik te maken van de sauna of zonnebank.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volume is hersteld of de rimpel opgevuld. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 8 tot 18 maanden aan, afhankelijk van uw huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer u wilt kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero® • Teosyal® • Aliaxin®️ (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

Eerste consult

Gratis

2nd Opinion

€ 75

Touch up binnen 4 weken

Gratis

CONSULT

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero® • Teosyal® • Aliaxin®️ (hyaluronzuur)

FILLER + BOTOX VOORDEEL

Touch of Glow (1xbotox + 1xfiller)

€ 499

Power of Glow (2x botox + 2ml filler)

€ 799

Miracle of Glow (3ml filler)

€ 999
Let op: Pakket niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Boek jouw vrijblijvende afspraak

TOP5 VRAGEN OVER FILLERS

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Andere vraag? Kijk dan even op deze pagina met meest gestelde vragen of neem gerust even contact met ons op.

final glow clinic logo wit

Benieuwd naar onze filler behandelingen?

Boek afspraak