Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

COMBI VOORDEEL

botox & fillers combineren voor de beste resultaten

Het verouderingsproces is een complex samenspel van inwendige en uitwendige factoren. Door het combineren van botox en fillers kom je vaak tot veel betere resultaten dan met een enkele behandeling. 

Onze botox en filler pakketten

Naarmate we ouder worden, begint onze natuurlijke collageenproductie te vertragen en verliest de huid de elasticiteit en gladheid die het ooit had. Je gezicht begint holler te worden, de huid zakt hier en daar wat door en er ontstaan ​​rimpels. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken - door botox en fillers te combineren, kan je het verouderingsproces van je huid langer uitstellen! Het geeft daarnaast een natuurlijker resultaat dan bepaalde chirurgische ingrepen.

Prijzen

Touch of Glow (1xbotox + 1xfiller)

€ 499

Power of Glow (2x botox + 2ml filler)

€ 799

Miracle of Glow (3ml filler)

€ 999

Winter Radiance (4.5ml Radiesse)

€ 1049
Let op: Pakket niet cumuleerbaar met andere kortingen.
facehotspots2

Filler: oogwallen en donkere kringen

Wangen / Hamsterwangen

Neuslippenplooi

Kraaienpootjes

Rokerslijntjes

Mondhoeken liften

facehotspots3

Filler: oogwallen en donkere kringen

1 of 6 End Tour

Wangen / Hamsterwangen

2 of 6 End Tour

Neuslippenplooi

3 of 6 End Tour

Kraaienpootjes

4 of 6 End Tour

Rokerslijntjes

5 of 6 End Tour

Mondhoeken liften

6 of 6 End Tour

Enkele voorbeelden van vaak gecombineerde behandelingen

Hieronder vind je enkele voorbeelden van vaak uitgevoerde combinatie behandelingen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van indicaties die je kan combineren. Er zijn nog tal van combinaties mogelijk. Tijdens jouw vrijblijvend consult kunnen we jou een persoonlijk advies geven, volledig aangepast aan jouw wensen.

rokerslijntjes
SPARKLE

Rokerslijntjes of neuslippenplooi correctie.

Met een filler behandeling pakken wij de (rokers)lijntjes rondom de lippen aan en voegen subtiel ook wat volume toe aan jouw lippen. Deze behandeling geeft een frisser geheel van de lippen en de huid er omheen, je krijg weer je jeugdige lippen terug.

De zogenaamde rokerslijntjes of fijne krasjes/rimpeltjes rondom je mond worden veroorzaakt door een verhoogde spierspanning op of veelvuldig aanspannen van de spieren rondom de mond. Door het combineren van spierontspanner (botox) en filler (een gel als vulmiddel) kunnen we dit gebied ontspannen, optimaal verzachten en je huid weer egaler krijgen. Ook kunnen we in sommige gevallen spierontspanner (botox) inzetten voor het creëren van een subtiele mondhoeklift.

Voorbeeld: 1 ml filler voor rokerslijntjes en lippen + 2 zones spierontspanner voor rokerslijntjes, kin en frons.

Tip: de 1 ml filler is ook te gebruiken voor je neuslippenplooi.

Oogwallen

Oogwallen en donkere kringen

Kraaienpootjes

This is Tootlip

Oogwallen

Oogwallen en donkere kringen

Kraaienpootjes

This is Tootlip

SPARKLE

Corrigeren van donkere kringen en wallen + een mooie open blik.

Door volumeverlies en afzakken van de wang krijgt men ingevallen groeven en donkere kringen onder de ogen. Met een specifieke hyaluronzuur filler, die speciaal is gemaakt voor dit tere weefsel, kunnen wij het volumeverlies onder de ogen aanvullen en corrigeren.

Veel van onze klanten kiezen ervoor om dit te combineren met botox voor het ontspannen van de frons, het creëren van een wenkbrauwlift en verzachten van kraaienpootjes. Waarom? Zo verdwijnt de vermoeidheid van/onder je ogen en krijg je na de botox een mooie open blik omdat de wenkbrauwen worden gelift. Daarnaast worden de rimpels ook zachter en oog je een stuk vriendelijker en frisser.

Voorbeeld: 1 ml filler voor donkere kringen + 2 zones spierontspanner (botox) voor frons en kraaienpootjes.

Tip: de 1 ml filler is ook te gebruiken voor je marionetlijnen (dat zijn de lijnen vanaf de mondhoeken naar kaaklijn)

SPARKLE

Natuurlijke lipvergroting + zachtere, ontspannen blik.

Met de hyaluronzuur filler kunnen je lippen natuurlijk voller worden gemaakt. Niet overdreven groot, maar juist subtiel vollere lippen voor een elegante upgrade.

Deze filler behandeling is te combineren met een behandeling spierontspanner (botox) van je frons en voorhoofd of kraaienpootjes. Zo bereik je verjonging en een beetje glamour na 1 korte combinatie behandeling.

Voorbeeld: 1 ml filler voor lippen + 2 zones botox voor frons en voorhoofd.

GLOW UP

Rokerslijntjes, marionetlijnen en afhangende mondhoeken corrigeren + frisse blik

Populaire behandeling
Met deze combinatie behandeling worden de (rokers)lijntjes rondom de lippen samen met marionetlijnen en afhangende mondhoeken aangepakt. Hiermee wordt meer resultaat bereikt omdat hiermee de meest treurige lijnen in het onderste gezichtshelft worden aangepakt en verzacht. Denk hierbij aan een ontevreden mond door afhangende mondhoeken of de neerwaartse (negatieve) lijnen vanaf de mondhoeken richting kaaklijn. Na deze behandeling zie je er vrolijker, vriendelijker en toegankelijker uit.

Krijg je ook vaak opmerkingen zoals: “Ben je chagrijnig?”. Dan is dit de perfecte behandeling voor jou!

Voorbeeld: 2 ml filler te verdelen over je rokerslijntjes, lippen en marionetlijnen + 3 zones botox voor rokerslijntjes, mondhoeklift, frons en kraaienpootjes.

afhangendemondhoeken
GLOW UP

Donkere kringen corrigeren, wangen verstevigen + vermoeide blik corrigeren

Glow’s keuze nummer 1
Vanaf je 30-35e jaar worden tekenen van normale veroudering en volumeverlies in het gezicht zichtbaar. Door normale veroudering als het slinken van de schedel (afname van botmassa), volumeverlies en afzakking van de wang begin je ingevallen wangen of schaduwvorming te krijgen op je wang, net of je wallen of donkere kringen onder de ogen zijn doorgetrokken over de wang. Dit komt omdat jouw volume geleidelijk gaat afnemen en verplaatsen. Dit volumeverlies en deze schaduw geven je gezicht een vermoeide en ongezonde uitstraling.

Krijg jij vaak opmerkingen als: “Ben je moe?” of “Heb je weinig geslapen?”. Dan is deze behandeling een uitstekende keuze voor je!

Voorbeeld: 2 ml filler verdelen over de ingevallen groeven/wallen en wangen + 3 zones botox voor je frons, kraaienpootjes en voorhoofd.

GLOW UP

V-vorm correctie; Jukbeenderen + frisse blik

De jukbeenderen worden naarmate je ouder wordt steeds minder vol, minder prominent aanwezig of je hebt het gewoonweg niet meegekregen van je ouders. Jukbeenderen zijn belangrijk in het gezicht omdat ze de balans en harmonie van je gezicht bepalen. Hoge en volle jukbeenderen zijn ook kenmerken van een jeugdig en vrouwelijk gezicht. Met 2 ml filler accentueer je op een natuurlijke manier je jukbeenderen zodat je een meer frisse en vrouwelijke uitstraling krijgt. Pak meteen je rimpels in de bovenste gezichtshelft aan om het plaatje compleet te maken.

Voorbeeld: 2 ml filler voor accenturen van jukbeenderen + 3 zones botox voor je frons, kraaienpootjes en voorhoofd.

v-shape

Maak snel een afspraak bij Glow Clinic

Er zijn nog tal van combinaties mogelijk. Tijdens jouw vrijblijvend consult kunnen we gericht en persoonlijk advies geven, volledig aangepast aan jouw wensen.

Boek afspraak