Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

Glow Clinic®

Ons blog & nieuws

Alles
  • Alles

Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Profhilo Body

Profhilo Body tegen verslapte huid op het lichaam. Geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté.

Profhilo

Profhilo verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.
Een prijswinnende injectable behandeling met bewezen resultaten. Een echte top behandeling dus.

RRS HA Eyes

huidverbetering RRS HA Eyes – Wallen en donkere kringen Hyaluronzuur behandeling tegen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Afspraak Maken → Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen. RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een injectievloeistof, die vochtwallen (“puffy eyes”), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de …

RRS HA Eyes Read More »

Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

Tixel

Tixel is een apparaat dat zijn werking dankt aan thermo-mechanische ablatie (TMA). In iets makkelijkere taal: het apparaat maakt gebruik van warmte om de huid te verjongen of littekens te verbeteren. De huid wordt door de behandelingen zelf aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken waardoor je huid sterker en gezonder zal worden.

RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid, in plaats dat het alleen de opperhuid zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Boek afspraak