SkinPen Collageen Inductie Therapie: huidverjonging, littekenbehandeling en meer.

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Ontdek de kracht van SkinPen en de vele voordelen van deze behandeling!

Wat kost een SkinPen behandeling?

Losse behandeling

SkinPen behandeling incl. aftercare (1 zone)

195,-

SkinPen Deluxe incl. solution, Fast Skin Repair Cream & Hydracream Fushion van Mesoestetic

295,-

extra zone

75,-

Kuur

Kuur van 3 behandelingen

525,-

Kuur van 6 behandelingen

900,-

Mesoestetic upgrade

Meerprijs mesoestetic solution (per zone)

34,-
 • Een zone is bijvoorbeeld het gezicht, de hals of decolleté.
 • Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken
skinpen by crown aesthetics

Huidvernieuwing op zijn best: ontdek de kracht van SkinPen CIT

In een tijdperk waarin we streven naar huidvernieuwing zonder ongewenste bijwerkingen, staat de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT) op de voorgrond. Dit medische micro-needling systeem - het eerste dat FDA-goedkeuring heeft ontvangen - biedt de mogelijkheid de huid in de diepte te vernieuwen zonder oppervlakkige schade. Bovendien minimaliseert het de hersteltijd. Of je nu acné-littekens wilt behandelen, fijne lijntjes wilt verminderen, of simpelweg streeft naar een stevigere en egalere huid, de SkinPen biedt een oplossing die krachtiger, preciezer en veiliger is dan ooit tevoren.

Wat is SkinPen CIT?

SkinPen is een innovatieve microneedling techniek die de natuurlijke collageenproductie van de huid stimuleert. Door fijne naaldjes die de huid penetreren, worden natuurlijke herstelmechanismen geactiveerd, waardoor uw huid er frisser, steviger en jonger uitziet.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

 • Acnélittekens en andere littekens:

  Een bewezen oplossing voor het verminderen en in sommige gevallen zelfs het volledig verwijderen van acné-littekens.

 • Rimpels en fijne lijntjes:

  SkinPen stimuleert de natuurlijke productie van collageen, waardoor deze lijntjes verminderen en de huid strakker en jeugdiger wordt.

 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen):

  Zonneschade kan resulteren in ongewenste pigmentvlekjes. De SkinPen behandeling helpt deze vlekjes te verminderen, waardoor een heldere en gelijkmatige teint wordt bevorderd.

 • Doffe huid

  Een doffe teint kan je huid er vermoeid en ouder uit laten zien. Met SkinPen kan de huid haar natuurlijke glans terugkrijgen, wat resulteert in een frisser en levendiger uiterlijk.

 • Grove huidstructuur:

  Onregelmatigheden en een grove textuur kunnen nu worden aangepakt met SkinPen, wat resulteert in een zachtere, gladdere huid die aanvoelt en er prachtig uitziet.

 • Striae / striemen:

  Vaak het resultaat van snelle groei of gewichtstoename, striae kan effectief worden verminderd met SkinPen, waardoor de huid er strakker en uniformer uitziet.

 • Vergrote poriën:

  Vergrote poriën kunnen vaak leiden tot een ongelijkmatige huidtextuur. Met SkinPen worden poriën verfijnd, wat leidt tot een gladdere en meer verfijnde huid.

 • Verslapte huid:

  Door het stimuleren van fibroblasten die collageen en elastine aanmaken, helpt SkinPen de huid haar elasticiteit en stevigheid te herwinnen, waardoor een liftend effect wordt gecreëerd zonder de noodzaak van chirurgie.

mesoesthetic breda skinpen
mesoestetic logo
meerprijs

34,- per zone

Combineer de SkinPen behandeling met de hoogwaardige en intensief verzorgende transdermale peptiten van Mesoestetic

Bij ons in de kliniek staat jouw huidverzorging centraal. Wanneer je kiest voor een microneedling behandeling met de SkinPen, kan je er voor kiezen om de uiterst effectieve en veelzijdige c.prof serums en peptiden van mesoestetic aan je behandeling toe te voegen waardoor een brede range aan specifieke huidproblemen effectief kan worden aangepakt. Het bevat een hoge dosering van actieve ingrediënten die je huid helpen verjongen, hydrateren en verbeteren.

Door microneedling te combineren met de c.prof producten van mesoestetic, kunnen deze actieve bestanddelen dieper in je huid doordringen, wat zorgt voor een nog beter resultaat. Vraag ons gerust naar de voordelen van het toevoegen van de c.prof productlijn aan jouw behandeling en maak de keuze die het beste bij jouw huid past.

cprof210 depigmentation primario secundario

meest populaire mesoestetic solutions

Mesoestetic c.prof 210 depigmentation solution:

Depigmentation solution is een krachtige combinatie van werkzame stoffen met corrigerende werking van pigmentstoornissen en anti-oxidanten. Het werkt regulerend op de melanineproductie en verwijdert de melanine die aanwezig is in de epidermale cellen en die verantwoordelijk is voor de zichtbare pigmentatie. Het bevat ook antioxidanten die de overproductie van melanine reguleren. Behandeling van matige hyperpigmentatie (zonne- of seniele lentigo) of PIH (post-inflammatoire hyperpigmentatie) in eerlijke en medium fototypen (I-III). Egaliseert de huidteint.

Mesoestetic c.prof 211 photoaging solution:

Photoaging solution zorgt voor transcutane toepassing die de manifestaties van huidveroudering tegengaat dankzij de fotobeschermende, anti-oxiderende, hydraterende en verstevigende werking. Beschermt de huid tegen omgevingsinvloeden en andere factoren zoals stress, vermoeidheid, roken, vervuiling, enz.

Mesoestetic c.prof 230 hair loss solution:

Anti-haaruitval en stimuleren van de haargroei. Vertraagt veroudering van het haar en voorkomt haaruitval. (ook bij grijs haar). Verbetert de microcirculatie en toevoer van voedingsstoffen naar de follikel, revitaliseert en versterkt het.

Mesoestetic c.prof 213 mesotox solution:

Vermindert en voorkomt het verschijnen van rimpels. Verhoogt de effectiviteit van botulinetoxine in de huid en de verlengt de effecten ervan.
Mesotox solution werkt tweeledig op expressielijnen, waardoor de bestaande lijnen worden gereduceerd en het ontstaan van nieuwe lijnen wordt voorkomen. De unieke combinatie van synergetische peptiden werkt in op het afremmen van de microcontracties van de huid die dit soort rimpels veroorzaken.

Mesoestetic c.prof 214 mesopeptide solution:

Steriele oplossing. mesopeptide solution verbetert de redensificatie van de dermis dankzij de opname van biomimetische peptiden van de laatste generatie. Verbetert de stevigheid en structuur van de cellulaire matrix. Behandeling van de verdunde, mature huid. Biomimetische peptiden verbeteren de redensificatie van de lederhuid dankzij de collageeninducerende activiteit en de verbetering van de fibrilregeling

Hoe werkt medisch micro-needling?

In de constant evoluerende wereld van huidverzorging en -behandelingen is medisch micro-needling een techniek die opvalt door zijn eenvoud en doeltreffendheid. Maar hoe werkt het precies?

Bij medisch micro-needling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne, steriele naaldjes die vibrerend op de huid worden geplaatst. Dit creëert talloze kleine microkanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen. Hoewel dit proces misschien eenvoudig klinkt, gaat er achter de schermen een fascinerend natuurlijk herstelmechanisme schuil.

Wanneer deze microkanaaltjes worden gevormd, wordt het intrinsieke herstelvermogen van de huid geactiveerd. Dit betekent dat het lichaam onmiddellijk aan het werk gaat om nieuw collageen (specifiek type 3) en elastine te produceren. Dit zijn de belangrijkste bouwstenen voor een stevige, elastische huid. Als gevolg hiervan ervaar je een huid die niet alleen steviger en voller aanvoelt, maar ook zichtbaar verjongt. Oneffenheden worden verminderd, en de huid krijgt een egale, frisse en stralende teint.

Wat onderscheidt medisch micro-needling van andere micro-needling behandelingen?

Wat medisch micro-needling onderscheidt van andere huidbehandelingen is de effectiviteit ervan. Terwijl sommige behandelingen zich richten op het oppervlakkig verbeteren van de huid, gaat micro-needling een stap verder. Door de diepere lagen van de huid te stimuleren, zorgt het voor blijvende en zichtbare resultaten die echt een verschil maken.

In conclusie, voor diegenen die op zoek zijn naar een behandeling die echt werkt op het gebied van huidverjonging, biedt medisch micro-needling een veelbelovende oplossing. Het combineert de kracht van het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam met geavanceerde technologie om de huid van binnenuit te transformeren.

skinpen hand vertical

SkinPen voor en na

Over de SkinPen behandeling:

Een SkinPen-behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten. Onze specialisten zorgen ervoor dat u comfortabel bent en leggen elke stap van het proces uit. De huid wordt vooraf gereinigd en, indien gewenst, wordt een verdovende crème aangebracht.

 • Nazorg en Hersteltijd

  Na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren tot maximaal 48 uur. Wij adviseren om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème te gebruiken.

 • Nazorgproducten inbegrepen

  Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

 • Optimaal resultaat

  Sommige cliënten merken al verbetering na één behandeling. Echter, voor optimale resultaten worden vaak meerdere sessies (3 tot 6 telkens met een tussenpauze van 4 weken) aanbevolen. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal zichtbaar enkele maanden na de laatste behandeling, wanneer het collageen en elastine volledig zijn aangemaakt.

Interesse in een SkinPen behandeling?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Veelgestelde vragen over SkinPen

Ontvang 15% korting op je eerste behandeling bij Glow Clinic

Om jou als nieuwe klant bij Glow Clinic welkom te heten ontvang je na het invullen van dit formulier meteen een unieke kortingscode van maar liefst 15% op een behandeling naar keuze. De korting is geldig op de totaalprijs van de gehele behandeling.