Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Viscoderm Hydrobooster maakt het mogelijk!⁠⁠

Viscoderm, de skinbooster die ook fijne lijntjes en rimpels vermindert

De Viscoderm Hydrobooster is een speciaal ontwikkelde skinbooster die de huid weer een langdurige en diepe hydratatie bezorgt. Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor  oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden. 

Hydrobooster voor en na:

De dubbele werking van een Viscoderm® Hydrobooster

Deze skinbooster bevat een ultra puur, gestabiliseerde hyaluronzuur dat heel zacht, maar tegelijk ook zeer elastisch is. Daarom is het uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen in het gezicht waar veel beweging is. Bijvoorbeeld rond de ogen, op het voorhoofd en rond de mond. Het is uniek in zijn mogelijkheden om de huid als het ware te 'stretchen' op de plaats waar de rimpeltjes gevormd worden die door expressie en spieractiviteit ontstaan. 

Een goed alternatief voor Botox

Een Viscoderm behandeling is dus ook een goed alternatief voor botox als je volledige bewegelijkheid van de gelaatsspieren wilt behouden. Bovendien is Viscoderm uitermate geschikte voor het behandelen van acne littekens.

Wil je graag je huid verbeteren en hydrateren van binnenuit? Ben je op zoek naar vermindering van expressierimpels, maar wil je geen Botox gebruiken? Dan is een behandeling met de Hydrobooster wellicht iets voor jou.

PRIJS VISCODERM

Voordelen Viscoderm Hydrobooster:

Een stretchende werking die de elasticiteit vergroot en de huid zo glad maakt dat dynamische rimpels en lijntjes verzachten of verdwijnen (afhankelijk van de diepte)

Een diepe hydraterende werking die de huidkwaliteit enorm verbetert.

Resultaat > 6 maanden.

Boek afspraak