Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

RRS HA Eyes - Wallen en donkere kringen

Hyaluronzuur behandeling tegen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen.

Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen.

RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een injectievloeistof, die vochtwallen ("puffy eyes"), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

rrs-ha-eyes-package

RRS HA Eyes actieve ingrediënten

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainage systeem (vochtafdrijvende eigenschappen) activeren en hyaluronzuur. De actieve ingrediënten zijn onder meer antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden. De huid onder de ogen wordt wat lichter en stralender.

RRS HA Eyes wordt aangebracht met een fijne en kleine naald die zorgt voor de activatie van nieuwe collageen en elastine aanmaak.

Wat kan je verwachten van RRS HA Eyes?

Door behandeling met RRS HA Eyes worden jouw vochtwallen en donkere kringen minder. Afhankelijk per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig waarna je echt zult merken dat je een frissere uistraling hebt en er een stuk minder vermoeid uitziet. We benadrukken dat het belangrijk is om de hele kuur af te maken voor het meest optimale resultaat.

PRIJS RRS HA EYES

Actieve werking van deze oog skinbooster

Bevordering van afvoer van overtollig lymfe vocht.

Het is een lokaal diureticum wat zorgt voor bevordering van afwatering door de nieren.

Bevordering van doorbloeding.

Verbetering van de spanning en permeabiliteit van de vaatwand.

Bevordering afbraak van vet.

Afremming van pigmentaanmaak.

Maakt de huid onder de ogen lichter.

Over de RRS HA Eyes behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling kan je een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit verdwijnt meestal binnen korte tijd. Indien je last hebt van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk iets verergeren (er wordt immers ook weer vocht geinjecteerd). Dit is de volgende dag over het algemeen afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling is het effect van lymfedrainage (vochtafvoer) vaak al zichtbaar. Er bestaat een risisco op een blauw plekje omdat er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Deze zijn over het algemeen oof na 2-3 dagen volledig verdwenen.

Wat kan je zelf doen voor een optimaal resultaat!

Het resultaat wordt versterkt door het dagelijks thuisgebruik van Daily Care Eyes; een oogserum dat je 2 maal daags aanbrengt rond de ogen.

Ieder huidtype heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Een kuur betekent dat je tussen de 4 en 6 behandelingen ondergaat met een interval van 1 of 2 weken. Om de behandeling te ondersteunen gebruik je thuis de bijhorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling dusdanig versterken. Je gaat zien dat het volume van je huid verbetert en de huid stevig wordt. Kortom een stralende en frisse huid.

Boek afspraak