Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert.

Wat is RevitalTrax?

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor een mooiere huidstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.

Bewezen klinische studies

Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een Clean Label Product. Dit wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. RevitalTrax bevat 100% pure ingrediënten. Zuiver, puur en uniek! 

Ons advies

1 doosje RevitalTrax (€ 39) bevat 30 zakjes. De eerste 2 maanden raden wij aan om elke dag een zakje RevitalTrax te drinken en na 2 maanden om de 2 dagen.

VERISOL® collageen

RevitalTrax Collageen is samengesteld met 5000 mg van het gepatenteerde en wetenschappelijk geteste ingrediënt VERISOL® collageen van de Duitse farmaceut Gelita GmbH. VERISOL® breekt collageen af in Bioactieve Collageen Peptiden® bouwstenen die sneller en gemakkelijker worden opgenomen door het lichaam in vergelijking tot andere collageenproducten, omdat deze stofjes kleiner zijn. Dit werkt dus effectiever en doeltreffender. Zowel voor een mooie en strakke huid, gezond haar, sterke nagels als voor sterke botten, gewrichten en gezond kraakbeen is het verstandig om dagelijks collageen in te nemen.

Wat maakt VERISOL® collageen zo speciaal en werkzaam?

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Als ingrediënt wordt collageen al vele jaren gebruikt in producten die op de huid worden aangebracht, maar collageen van binnenuit aan uw lichaam toevoegen door middel van een supplement, als onderdeel van uw dieet, heeft een veel langduriger effect. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid (de tweede huidlaag), in plaats dat het alleen de opperhuid (de eerste en bovenste huidlaag) bereikt zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Na intensief onderzoek hebben wetenschappers speciale bioactieve collageen peptiden ontwikkeld, genaamd VERISOL®, die de collageenstructuren in de diepere lagen van de huid verbeteren.

PRIJS REVITALTRAX

1 doos bevat 30 zakjes.

RevitalTrax 1 doos

€ 39

RevitalTrax 2 dozen → was € 78

nu € 72

RevitalTrax 3 dozen → was € 117

nu € 99

Voordelen van RevitalTrax:

Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging

Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Helpt de hydratatie van de huid

Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden

Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

Helpt het haarvolume te verbeteren en houdt het haar sterk en glanzend

Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen

Deborah-revitaltrax

Elk zakje RevitalTrax bevat

5000 mg VERISOL®

100 mg Ester-C®

10 mg Zink en 2 mg Biotine

Boek afspraak