Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Profhilo Body

Profhilo body werd specifiek ontwikkeld voor het lichaam en verbetert de huidkwaliteit en het herstelt de natuurlijke stevigheid van de huid. Het resultaat is een significante maar zeer natuurlijk uitziende huidverbetering en verstrakking.

Profhilo body, de anti-aging behandeling speciaal voor het lichaam

Profhilo Body is een nieuw ontwikkelde soort van injectable gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Naast de huidverbeterende eigenschappen zoals de aanmaak van elastine en collageen, helpt een Profhilo Body behandeling ook bepaalde vetcellen makkelijker te ontwikkelen waardoor het weefsel in het lichaam weer voller, steviger en veerkrachtiger wordt.

profhilo-body-verpakking-kit2

Bioremodeling Profhilo Body en de BAP techniek.

Van Profhilo en nu dus ook Profhilo Body werd reeds wetenschappelijk bewezen dat het de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodeling. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag wordt diep gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid.Profhilo body bevat 100% puur hyaluronzuur wat ook vaak als hoofdbestanddeel bij fillers gebruikt wordt toch heeft het niet dezelfde eigenschappen. Het voegt namelijk geen volume toe maar gaat de huid activeren om steviger te worden en zijn veerkracht te herwinnen.

Profhilo body wordt net zoals de gewone Profhilo behandeling in een serie van minimaal 2 behandelingen uitgevoerd, met een tussentijd van 4 weken. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. De behandeling is snel, niet of nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is extreem klein. Profhilo Body verspreidt zich goed en geleidelijk onder de huid en hydrateert zo een gehele zone met slechts een aantal pijnloze injecties. Het is een hele toegankelijke behandeling. Eigenlijk is het gewoon huidverzorging, maar dan van binnenuit.

Profhilo voor en na

PRIJS PROFHILO BODY

6 ml Profhilo Body

€ 800

1 kit van 6ml. is voldoende voor de behandeling van 2 zones (bv bovenarmen) of 2 behandelingen van 1 zone (bv buik).

Voor optimaal resultaat heb je minimaal 2 behandelingen nodig met een tussenpauze van 4 weken.

Welke indicaties kan ik behandelen met Profhilo Body?

Profhilo wordt al jarenlang ingezet om verslapte huid in het gezicht en hals te verstevigen. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. De behandeling is met name geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, de buik, handen of decolleté. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt weer een stuk steviger, veerkrachtiger en voelt een stuk jonger aan.

Huidoverschot of overgewicht zijn geen goede indicaties. Onze arts zal tijdens een consult bekijken of je een goede indicatie hebt voor Profhilo Body en vervolgens het verwachte resultaat van een Profhilo Body behandeling met je bespreken.

Profhilo Body bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

01 Werkwijze.

Bij een Profhilo Body behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 20 minuten.

02 Nazorg.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien, maar door de BAP-techniek heb je nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Er is nagenoeg geen hersteltijd en na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

03 Resultaat

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo Body behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je al verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld zien we onze klanten 1 à 2 keer per jaar voor een Profhilo Body onderhoudsbeurt.

Profhilo Body geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug.

GESCHIKT VOOR

Handen en armen

Hals

Decolleté

Buik

Bovenbenen

VRAGEN OVER PROFHILO EN PROFHILO BODY

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers -het woord zegt het al- zijn bedoeld om te vullen: volumeverlies dat in de loop der jaren bij iedereen optreedt, kan met fillers teniet gedaan worden. Daarnaast kunnen lijntjes en rimpels met fillers behandeld worden waardoor ze verminderen of verdwijnen. Profhilo vult niet, maar stimuleert cellen in de huid, waardoor de huid steviger, elastischer en voller wordt, zonder de contouren van het gezicht te veranderen.

Wanneer kies ik voor fillers en wanneer voor Profhilo?

Als er veel volumeverlies is opgetreden, bijvoorbeeld ter plaatse van de wangen, de lippen of in het gebied van de slapen, is een behandeling met fillers het meest geschikt. Wanneer je met name op zoek bent naar een methode om de elasticiteit en stevigheid van de huid aan te pakken, adviseren wij voor Profhilo te kiezen. Vaak echter is een combinatie van beide (al dan niet tijdens dezelfde behandelafspraak) erg mooi. We zullen dit altijd uitgebreid tijdens het (kosteloos) consult bespreken.

Kunnen fillers en Profhilo samen gebruikt worden?

Jazeker! Niet zelden is er zowel volume-verlies als verminderd elastische huid en dan is een combinatie van genoemde behandelingen het meest effectief.

Is Profhilo een veilige behandeling?

Een Profhilo behandeling is een erg veilige behandeling. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste injectable momenteel op de markt.
Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 behandelingen met Profhilo uitgevoerd. Dit is dé nieuwste trend van de komende tijd. Ook bij mensen die reeds een behandeling met permanente fillers hebben ondergaan, kan deze behandeling toegepast worden. Laat het je arts wel altijd weten als je in het verleden behandeld bent met permanente fillers! Na een behandeling kan er sprake zijn van een blauw plekje of iets van zwelling in het geïnjecteerde gebied maar dat verdwijnt meestal erg snel.

Zijn er bijwerkingen van Profhilo te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten van een behandeling met Profhilo?

Je kunt een toename van de elasticiteit, stevigheid en algehele verbetering van de kwaliteit van de huid verwachten vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling. Deze verbeteringen zullen zich voortzetten tot 12 maanden na de laatste behandeling.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoe lang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

Wat kan ik doen om het beste resultaat van de behandeling met Profhilo te verkrijgen?

Vermijd alcoholgebruik de avond voor de behandeling; dit maakt de kans op blauwe plekjes kleiner.
Vermijd gebruik van bloed verdunnende pijnstillers als Ibuprofen, aspirine minimaal een week voor de behandeling. Dit om blauwe plekjes te voorkomen. Let wel: het is niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door de huisarts of specialist, overleg dit altijd! Het wordt afgeraden minimaal 3-4 dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken, dit in verband met de kans op infecties.

Boek afspraak