Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Peelings

Onze peeling heeft huidverjongende eigenschappen. Bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Egale huid, minder pigmentvlekken, poriën en fijne lijntjes die minder zichtbaar worden...

Wat kan een peeling voor mij doen?

Huidveroudering begint met het trager worden van de huidceldeling, waardoor de levende huidlagen inactiever worden en de dode huidcellen meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dat de collageen- en elastineproductie in de huid afneemt en de ‘afdruk’ van de rimpel in de dode lagen steeds beter zichtbaar blijft zitten.

Huidverjonging en meer:

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Wat doet een peeling eigenlijk?

Peelings bevatten o.a. zuren (bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur, TCA (trichloorazijnzuur)) die een licht of sterk ‘afschurend’ effect op je huid hebben. De bovenste laag met dode huidcellen wordt verwijderd en maakt plaats voor verse nieuwe huid. We maken een onderscheid tussen oppervlakkige en medium peelings, elk met hun eigen uitwerking en resultaten.

Indicaties die met een TCA peeling behandeld kunnen worden

Pigmentvlekken

Fijne lijntjes

Grote poriën

Zonneschade

Vale / grijze huid (rokershuid)

Huidveroudering

Acne (gevoelige) huid

Het behandelprotocol bestaat uit 4 peelingsessies met een interval van 8-10 dagen in combinatie met 2 SkinTech® crèmes, gericht op de aanpak van de behandeldoelstelling en de bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte (Melablock HSP SPF 30 of 50+), plus Cleanser Foam voor het mild reinigen van de gepeelde huid.

Easy TCA Peel

Als het je om huidverbetering- of verjonging gaat of om het behandelen van bepaalde huidproblemen (denk aan pigmentvlekken, een vale huid, grote poriën en littekentjes door bijvoorbeeld acne), dan is een medium peeling effectiever. Deze peeling bevat andere zuren (meestal trichloorazijnzuur ofwel TCA) met een ander werkingsmechanisme dan fruitzuren – ze kunnen dieper doordringen in de huidlaag en hebben een hoger ‘afschurend’ vermogen.

Over Easy TCA Peel : Een peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Bijzonder geschikt voor alle huidtypen, dus niet alleen dikke huid met grove poriën maar zeker ook dunne(r wordende) en gevoelige huid, evenals donkere huidtypen.

Easy TCA is geheel samengesteld om gecontroleerd een TCA-peeling te kunnen uitvoeren. De peeling wordt in meerdere lagen en tijdens meerdere sessies aangebracht, daardoor zal er een gelijkmatig en voorspelbaar resultaat verkregen worden. Het post-peel-masker remt de post-peel ontstekingsreacties nagenoeg meteen waardoor de cliënt geen brandend gevoel ervaart en de kans op complicaties wordt verminderd. Advies: 1-4 behandelingen met een interval van een week. 

easy-tca-peeling-pain-control-2

Nieuw: Easy TCA Pain Control

Deze peel is qua indicaties en applicatie gelijk aan Easy TCA® Classic, met als verschil dat er pijnstilling aan de peelingvloeistof is toegevoegd. Dit comfort is merkbaar, zowel voor de cliënt die de behandeling ondergaat als voor de cosmetisch behandelaar die een rustige cliënt in de stoel heeft zitten. Dit geeft u de tijd om rustig de huidreactie te bekijken en de behaalde peelingdiepte te bepalen. Omdat de Easy TCA® Pain Control per coating wordt aangebracht, zijn de resultaten gelijkmatig en voorspelbaar wat de behandelaar maximale controle geeft.

PRIJS PEELING

shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

"Wat je zelf kunt doen voor een maximaal resultaat"

Shirin: "Door toepassing van zonbescherming (SPF 50) of de Post Peel Care worden niet alleen de resultaten van de behandeling geoptimaliseerd, maar wordt ook het risico op complicaties (zoals ontstekingsreacties, pigmentvlekken, etc.) voorkomen. Het is dus belangrijk deze crèmes tot minimaal 6 weken na de laatste peeling te gebruiken. Daarna kun je besluiten ermee door te gaan (omdat ze zo goed werken en afgestemd zijn op jouw huid) of terug te gaan naar je eigen merk.

Gebruik van je eigen dag- en nachtcrèmes en gezichtsreinigers dient tijdens de TCA peelingkuur (tijdelijk) te worden gestaakt, omdat deze niet zijn ontwikkeld voor toepassing op gepeelde, kwetsbare huid en vrijwel altijd irriterende stoffen (zoals parfums en zuren) bevatten die kunnen leiden tot ongewenste ontstekingsreacties of andere complicaties."

Peelings bevorderen de celvernieuwing en pakken een aantal huidproblemen aan.

GESCHIKT VOOR

Huidverjonging

Huidproblemen als: pigmentvlekken, vale huid, grove poriën en (acne) littekentjes

Alle huidtypen

Party peel

Boek afspraak