Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Morpheus8

Stoor jij je aan rimpeltjes en fijne lijntjes, heb je last van een verslapte en verouderde huid of heb je hardnekkige acne littekens?  Kortom wil jij jouw huid verbeteren en/of verstrakken en er weer stralend uitzien?

MORPHEUS 8 - Microneedling met RF Energie

Met de Morhpheus8 gaan we terug in de tijd. We kunnen de contouren van het lichaam en het gezicht herstellen en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Hiermee gaan we het verouderingsproces tegen. Met als resultaat een strakkere, egalere huid en een frisse en jeugdige uitstraling.

Wat is microneedling met de Morpheus8?

De Morpheus8 is een nieuw geavanceerd apparaat dat microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Met de Morhpeus8 behandeling wordt je letterlijk ‘natuurlijk’ mooier! In tegenstelling tot de standaard microneedling apparaten, richten de naaldjes van de Morpheus8 zich op het bindweefsel van de huid. Door de unieke combinatie van microneedling met radiofrequente energie, wordt de aanmaak van collageen- en elastineproductie gestimuleerd

Waarvoor gebruiken we de Morpheus8?

De Morpheus8 is een apparaat met talloze mogelijkheden.

Verstrakken van de huid

Liften van de huid

Verstevigen van de huid

Verbeteren van de huidstructuur

Rimpels en plooien

Egaliseren van de huid

Verkleinen van poriën

Littekens

Striae

Als aanvullende behandeling na een liposuctie of lipoedeem behandeling

In combinatie met een FaceTite, BodyTite of Necktite behandeling.

In combinatie met een Profhilo behandeling

Hoe werkt de Morpheus8 precies?

De kop van het Morpheus8 apparaat bestaat uit minuscule naaldjes. Tijdens de behandeling worden deze naaldjes in de huid gedrukt en wordt tegelijkertijd RF-energie afgegeven. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes in de huid, welke het genezingsreactie van het lichaam activeert. Hierdoor wordt de collageen en elastine aanmaak ververhoogt. De huidstructuur wordt verbeterd, wat de huid egaler en steviger maakt. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren, daarom brengen wij vooraf een verdovende crème aan. 

PRIJS MORPHEUS8

Morpheus 8: per behandeling

Kleine zone

v.a. € 500

Grote zone

v.a. € 650
Morpheus 8: pakket van 3 behandelingen
v.a. € 1400
v.a. € 1800
Bij combinatie van twee zones tijdens dezelfde behandeling geldt een combinatiekorting van 10%.
award-morpheus8

Morpheus8 voor en na

Nazorg & huidreactie 

Morpheus8 is een intensieve behandeling, dit is te merken zowel tijdens de behandeling als na de behandeling. Om huidverbetering daadwerkelijk tot stand te laten komen, is een intensieve maar veilige aanpak noodzakelijk. Na de behandeling ziet de huid rood en gezwollen. Ook onstaan schilfertjes, korstjes en blauwe plekken. Deze huidreacties verdwijnen meestal binnen 1-2 weken. Je kunt beter niet krabben bij jeuk, dit kan de huid namelijk beschadigingen. Om de huid snel en goed te laten herstellen, is het belangrijk om de huid te verzorgen volgens de gekregen adviezen van de behandelaar. Hierdoor wordt het optimale behandelresultaat bereikt!

Behandeling en nazorg Morpheus8

01

Consult

02 

Behandeling

03

Nazorg

04

Nabehandeling

AQ RECOVERY SERUM

AQ recovery serum is een product van farmaceutische kwaliteit met de hoogste concentratie van natuurlijke menselijke groeifactoren. Het aanbrengen van groeifactoren op de huid kan de celvernieuwing van de huid stimuleren om een stralende en stevige huid te krijgen. Het herstelserum van AQ is ontwikkeld om de aanmaak van collageen te stimuleren en celvernieuwing te bevorderen.

Voordelen van AQ Recovery Serum:

  • Snellere genezing na een behandeling met laser, Tixel® en Morpheus8
  • Betere resultaten na een huidverjongingsbehandeling
  • Verhoogde aanmaak van collageen en elastine
  • Verbetering van het proces van huidvernieuwing
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
AQ-SS-136_1-edit-687x1030
Boek afspraak