Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Lumecca IPL

Stoor jij je aan ouderdomsvlekjes op de huid, roodheid of adertjes?  Heb je zichtbare zonschade of wil je gewoon graag je huid egaliseren? Dan is Lumecca misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Lumecca is de meest krachtige IPL (Intense Pulsed light) behandeling om huidveroudering, pigment en oneffenheden van de huid te behandelen.

Na de behandeling zal de textuur en uitstraling van de huid aanzienlijk verbeteren.

Wat kan je met de Lumecca behandelen?

Lumecca wordt doorgaans gebruikt op plekken die vaak bloot worden gesteld aan de zon, maar kan op elk deel van het lichaam worden toegepast. Veelvoorkomende zones zijn bijvoorbeeld nek, gezicht, decolleté, benen en armen.

Ouderdomsplekken

Zonbeschadiging

Spinnenaders

Spataderen

Wijnvlekken

Couperose

Rosacea

Wat kan ik verwachten van de Lumecca behandeling?

Lumecca is een IPL-behandeling die middels selectieve fotothermolyse zorgt voor een effectieve behandeling. Tijdens de laserbehandeling wordt er gebruikgemaakt van fel licht. De behandeling is snel en doorgaans niet pijnlijk en valt enigszins te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid aan schiet.  Na de behandeling kan de huid wat rood zijn. Vanaf 24 uur tot 48 worden de behandelde plekken enigszins donkerder. Dit neemt gedurende de week af en zal opgaan in de normale kleur van de huid.  Bij de behandeling van aders en/of couperose zal de ader gaan krimpen en na een paar dagen verdwijnen.

PRIJS LUMECCA

Lumecca: per behandeling
€ 150
€ 75

Kin

€ 75
€ 130
€ 200

Pakket van 3

20% korting

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er is al een verbetering van de huid merkbaar na slechts één behandeling. Wel raden we je aan de behandeling te herhalen voor het beste resultaat. We maken een behandelplan afhankelijk van de huidbeschadiging, het type behandeling en de energiesterkte. Je zult merken dat de huid na de Lumecca behandeling steeds egaler wordt en frisser oogt. Na 1 tot 2 weken is het maximale resultaat zichtbaar

Lumecca voor en na

Behandeling en nazorg Lumecca IPL

De meeste patiënten ervaren geen bijwerkingen effecten en eventuele huidreactie  (roodheid en/of gevoeligheid) verdwijnt meestal binnen een paar uur. Wel kan je na de behandeling extra gevoelig zijn voor zonlicht. Het is daarom goed dit de eerstkomende dagen direct zonlicht of de zonnebank te vermijden.

01

Consult

02 

Behandeling

03

Nazorg

04

Nabehandeling

Nazorg Lumecca

SkinCeuticals Discoloration Defense Serum

Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum voor dagelijks gebruik dat samen met andere serums gebruikt kan worden. Klinisch bewezen om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen, inclusief de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in 2 weken.

  • Beschikt over een synergetische mix van anti-pigmentatie ingrediënten om de zichtbaarheid te verminderen en de terugkeer van pigmentatie te voorkomen (bij voortgezet gebruik)
  • 41% gemiddelde afname in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
  • Ideale aanvulling op professionele pigmentatie-behandelingen, zoals chemische peelings en non-ablatieve laser; consulteer een arts voor persoonlijk advies
discoloration-defense-serum
skinceuticals-advanced-brightening-defense
Nazorg Lumecca

SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense

Dagelijkse verhelderende zonbescherming welke beschermt tegen schade door de zon en tegelijkertijd reeds zichtbare huidverkleuring aanpakt.

Een lichtgewicht formule waarin breedspectrum UV-bescherming wordt gecombineerd met een krachtige mix van pigmentatie corrigerende ingrediënten voor een heldere, meer effen teint. 1% tranexaminezuur en 2% niacinamide ondersteunen het verminderen van huidige pigmentatie terwijl de breedspectrum UV-filters zorgen voor het tegengaan van toekomstige schade. Geformuleerd met mica, zorgt deze dagelijkse zonbescherming voor een direct verhelderde teint.

  • Breedspectrum zonbescherming, beschermt tegen UVA en UVB
  • Pakt zichtbaarheid van melasma en PIH aan
  • Gaat toekomstige pigmentatie tegen
Boek afspraak