Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

Forma V

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam. Zo ook het vaginale gebied. In het verleden was invasieve vaginale chirurgie de enige manier om deze problemen aan te pakken. Tot nu, maak kennis met Forma V

Forma V corrigeert de veranderingen in intieme gebieden zoals de vagina

Het verouderingsproces heeft invloed op alle aspecten van het vrouwenlichaam. In combinatie met veranderingen die verband houden met een bevalling, het natuurlijke verlies van collageen en elastine, evenals een afname van oestrogeen, kunnen veranderingen in intieme gebieden zoals de vagina optreden.

modelgezocht3

Waarvoor gebruiken we de Forma V?

In het verleden was de enige manier om deze problemen aan te pakken, door middel van invasieve vaginale chirurgie. Glow Clinic heeft nu een ideaal alternatief: de Formva V!

Deze ongewenste veranderingen lopen uiteen en omvatten:

Vaginale laxiteit

Verslapping, vergroting en verrimpelen van de schaamlippen

Droogte en ongemak

Stressincontinentie

Verminderde seksuele functie en gevoeligheid

Verzwakking van de vaginale spieren

Vaginale verjonging met Forma V

De Forma V is een revolutionaire methode voor vaginale verjonging die gebruik maakt van de kracht van radiofrequente (RF) energie. Tijdens de behandeling metForma V wordt RF-energie toegepast op het inwendige vaginale kanaal en de uitwendige schaamlippen. Dit stimuleert het vaginale weefsel moedigt het lichaam aan om de productie van collageen en elastine in dit gebied te verhogen. Collageen geeft onze huid kracht en elastine zorgt ervoor dat onze huid na het strekken weer op zijn plaats "veert".

Hoe ziet de behandeling eruit?

Alvorens de behandeling, zal de huidtherapeute een onderzoek uitvoeren en een persoonlijk behandelplan met je opstellen die precies aansluit op jouw behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag.
De Forma V-applicator wordt in het vaginale kanaal ingebracht om RF-energie af te geven. Er komt warmte vrij uit de Forma V-staaf, waardoor het verstrakkingsproces wordt gestimuleerd. Dit helpt ook bij de productie van natuurlijk vaginaal vocht, waardoor vaginale droogheid wordt opgelost.

De FORMA V-behandeling is een relatief comfortabele procedure die wordt uitgevoerd door onze getrainde medische professionals. De procedure duurt dertig tot maximaal vijfenveertig minuten. FORMA V behandelingen worden uitgevoerd in een besloten en ontspannen sfeer.  De Forma V is een inwendige behandeling.  Is het probleem bij jou ook uitwendig? Dan kunnen we de behandeling combineren met den Morpheus8 behandeling.

PRIJS FORMA V

Binnenkort bij ons te boeken

Wat kan ik verwachten van het resultaat?

Sommige vrouwen merken onmiddellijk na de eerste behandeling verbeteringen op, maar de resultaten treden gewoonlijk gedurende meerdere weken op als collageen- en elastinespiegels toenemen.

Een reeks van drie behandelingen met een tussenpoos van ongeveer vier tot zes weken resulteert meestal in de meeste verbetering, maar het aantal behandelingen hangt af van jouw specifieke doelen. De resultaten zijn langdurig, maar een enkele onderhoudsbehandeling eenmaal per twee jaar kan worden aanbevolen.

Voordelen van de behandeling zijn onder meer:

Verstrakking van de vaginale wanden

Krimpen en aanspannen van de schaamlippen

Verbetering van droogheid of irritatie

Verbetering van stress-incontinentie

Verhoogde seksuele functie en genot

Behandeling en nazorg Forma V

Je kan je normale dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten.  Het wordt wel aangeraden om gedurende enkele dagen geslachtsgemeenschap, zwemmen, bubbelbaden en sauna’s te vermijden.

01

Consult

02 

Behandeling

03

Nazorg

04

Nabehandeling

Boek afspraak