Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

FaceTite

FaceTite is het beste alternatief voor een traditionele facelift, zonder de bijbehorende grote littekens en lange hersteltijd. Het is een minimaal invasieve procedure ontworpen om de huid te vernieuwen en overtollig vet te behandelen. Bovendien is de procedure vrijwel pijnloos!

FaceTite is het beste alternatief voor een traditionele facelift wat de markt te bieden heeft

Ook de FaceTite gebruikt net zoals de BodyTite en Morpheus8 radiofrequentie-energie om het weefsel te verstevigen, de huid strakker te maken en de collageenproductie te stimuleren. Door de radiofrequentie energie smelt het vet en wordt de losse huid van het gezicht verstevigd.

Wat kan je met de FaceTite behandelen?

Met name de marionetlijnen, de neuslippenplooi, de oogleden, het voorhoofd, wangen, kaaklijn en de rimpels rondom de lippen zijn veel behandelde zones. 

Marionetlijnen

Neuslippenplooi

Oogleden

Voorhoofd

Wangen

Kaaklijn

Rimpels rondom de mond en lippen

Hoe werkt de FaceTite?

Net als bij de Morpheus8 en BodyTite, werkt de FaceTite binnen in de huid en wordt het bindweefsel aangepakt. Door gecontroleerde verwarming van binnenuit, wordt de huid verstevigd en worden de contouren van het behandelde gebied verbeterd. Tijdens de behandeling wordt een fijne radiofrequentiecanule onder de (verdoofde) huid ingebracht. Deze verwarmt de weefsels in de huid tot de gewenste temperatuur is bereikt. Door deze temperatuur krimpt de huid en smelt het vet.

Met de hulp van een controlemonitor in het apparaat kan de behandelaar de temperatuur in de weefsels moduleren en gedurende de hele behandeling constant houden. Door deze permanente controle van de temperatuur wordt de veiligheid van de behandeling gegarandeerd. Daarbij is de behandeling vrijwel geheel pijnloos, vanwege de lokale verdoving die wordt gebruikt.

PRIJS FACETITE

Binnenkort bij ons te boeken

FaceTite: per behandeling
€ 2.450

Wat kan je verwachten van het resultaat?

Er kan minimaal een verstrakking van 10% van het huidoppervlak worden behaald met de behandeling. Resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.  Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 6 weken en zal zich nog verder blijven ontwikkelen in de komende 12 maanden, omdat de huid nieuwe collageen en elastine zal produceren. Om nog betere resultaten te behalen, raden wij aan de behandeling te combineren met een drietal Morpheus8 behandelingen. Kijk hier voor onze handige pakketten!

FaceTite voor en na

Behandeling en nazorg FaceTite

01

Consult

02 

Behandeling

03

Nazorg

04

Nabehandeling

Na de behandeling

Je kunt na de behandeling gelijk naar huis. Afhankelijk van het behandelde gebied kan de hersteltijd tussen de 1-2 tot 10 dagen liggen. Wel kan je je dagelijkse bezigheden vrijwel meteen hervatten, met uitzondering van intensief sporten of een bezoek aan de sauna.

Boek afspraak