Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

huidverbetering

BodyTite

Stoor je je aan verslapte huid, na bijvoorbeeld een zwangerschap of na gewichtsverlies? Heb je last van cellulitis? Of wil jij gewoon graag de contouren van je lichaam verbeteren?

Huidverstrakking door middel van een BodyTite behandeling

De BodyTite is een innovatieve procedure die speciaal ontwikkelt is om de contouren terug te brengen in het lichaam. Met de BodyTite wordt het bindweefsel onder de huid behandeld. Het is de ideale methode om verslapte huid weer strak te trekken en het uiterlijk van de huid die is aangetast door veroudering, uitrekken of gewichtsverlies aanzienlijk te verbeteren.

Chirurgische resultaten zonder snijden

Bovendien is het een veilige en minimaal invasieve procedure die resultaten kan bereiken die voorheen alleen te bereiken was met uitgebreide en ingrijpende behandelingen. Maar dat is verleden tijd! Met BodyTite kun je chirurgische resultaten bereiken zonder grote littekens of langdurige hersteltijd.

Wat kan je met de BodyTite behandelen?

Als je het kan bedenken, dan kan je het behandelen!  Veel voorkomende zones zijn de benen, buik, dijen, borst, armen en knieën.  Ben jij juist opzoek naar een behandeling voor je onderkin of gezicht? Kijk dan bij de FaceTite!

Benen

Buik

Dijen

Borst

Armen

Knieën

Hoe werkt de BodyTite?

Net als bij de Morpheus8, werkt de BodyTite binnen in de huid en wordt het bindweefsel aangepakt. Door gecontroleerde verwarming van binnenuit, wordt de huid verstevigd en worden de contouren van het behandelde gebied verbeterd. Tijdens de behandeling wordt een fijne radiofrequentiecanule onder de (verdoofde) huid ingebracht. Deze verwarmt de weefsels in de huid tot de gewenste temperatuur is bereikt. Door deze temperatuur krimpt de huid en smelt het vet.

Met de hulp van een controlemonitor in het apparaat kan de behandelaar de temperatuur in de weefsels moduleren en gedurende de hele behandeling constant houden. Door deze permanente controle van de temperatuur wordt de veiligheid van de behandeling gegarandeerd. Daarbij is de behandeling vrijwel geheel pijnloos, vanwege de lokale verdoving die wordt gebruikt.

PRIJS BODYTITE

Binnenkort bij ons te boeken

BodyTite: per behandeling

Kleine zone

€ 2400

Grote zone

€ 2900

Wat kan je verwachten van het resultaat?

Er kan minimaal een verstrakking van 10% van het huidoppervlak worden behaald met de behandeling. Resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.  Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 6 weken en zal zich nog verder blijven ontwikkelen in de komende 12 maanden, omdat de huid nieuwe collageen en elastine zal produceren. Om nog betere resultaten te behalen, raden wij aan de behandeling te combineren met een drietal Morpheus8 behandelingen. Kijk hier voor onze handige pakketten!

BodyTite voor en na

Behandeling en nazorg BodyTite

01

Consult

02 

Behandeling

03

Nazorg

04

Nabehandeling

Na de behandeling

Je kunt na de behandeling gelijk naar huis. Afhankelijk van het behandelde gebied kan de hersteltijd tussen de 1-2 tot 10 dagen liggen. Wel kan je je dagelijkse bezigheden vrijwel meteen hervatten, met uitzondering van intensief sporten of een bezoek aan de sauna.

Boek afspraak