Happy Intim: revitalisering van de intieme zone

HAPPY Intim® biedt een niet-invasieve oplossing voor vrouwen die streven naar het verfraaien en revitaliseren van specifieke gebieden van de intieme zone. Zoals het aanpakken van problemen als droogheid, verlies aan elasticiteit en huidverkleuring in intieme delen.

Wat kost een Happy Intim behandeling?

Rebirth Gel

1 x Rebirth gel - 5ml + 1 x Rebirth Cream

450,-

2 x Rebirth gel - 5ml + 1 x Rebirth Cream

750,-

Happy Peel

2 x Happy Peel + 1 x Lightening Cream

475,-
happy intim logo

Een nieuwe dimensie in de zorg voor je intieme zone

De Happy Intim behandelingen zijn ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar verjonging, verbetering van het algehele uiterlijk, of gewoon een frisser gevoel willen in en nabij de intieme zone.

In een wereld waar welzijn en schoonheid hand in hand gaan, biedt Happy Intim revolutionaire en non-invasieve behandelingen gericht op de intieme zone van de vrouw. Happy Intim combineert de nieuwste technologieën met zachte, doch effectieve behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Van het revitaliseren van de schaamstreek tot het verbeteren van het algehele comfort, elke behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op jouw individuele behoeften in je meest persoonlijke zone. 

Multi-ethnic group of beautiful women posing in underwear in a beauty studio - Multicultural fashion models showing their beautiful bodies as they are, concepts about beauty, acceptance and diversity

Happy Intim: oplossingen voor diverse intieme indicaties

 • Huidveroudering in de intieme zone:

  Met de tijd kan de huid in intieme zones tekenen van veroudering vertonen, zoals verlies van elasticiteit of verandering in textuur. Happy Intim behandelingen kunnen helpen om de huid te verstevigen en de algehele uitstraling te verbeteren.

 • Droogheid en oncomfortabel gevoel:

  Veel vrouwen ervaren droogheid in de intieme zone, wat kan leiden tot discomfort. Happy Intim biedt behandelingen die de hydratatie verbeteren en voor een comfortabeler gevoel zorgen.

 • Verminderde elasticiteit en stevigheid:

  Naarmate men ouder wordt of door hormonale veranderingen, kan de elasticiteit en stevigheid van de huid in de intieme zone afnemen. Happy Intim behandelingen richten zich op het versterken en verbeteren van de huidstructuur voor een jeugdigere uitstraling.

 • Post-zwangerschaps herstel:

  Na de zwangerschap kunnen vrouwen veranderingen opmerken in hun intieme zone. Happy Intim behandelingen kunnen helpen om het uiterlijk en het gevoel van deze gebieden te herstellen of te verbeteren.

 • Onregelmatige pigmentatie:

  Onregelmatigheden in de huidskleur of pigmentatie in de intieme zone kunnen worden aangepakt met Happy Intim behandelingen, die gericht zijn op het egaliseren van de huidtint.

 • Verlies van sensatie:

  Verlies van sensatie in de intieme zone kan het gevolg zijn van natuurlijke veroudering of medische ingrepen. Happy Intim behandelingen kunnen de sensatie verbeteren door het bevorderen van de doorbloeding en gezondheid van de huid.

 • Post-menopauzale veranderingen:

  De menopauze kan leiden tot diverse veranderingen in de intieme gezondheid, zoals droogheid of discomfort. Happy Intim biedt behandelingen die deze symptomen kunnen verlichten en het comfort verhogen.

 • Lichte incontinentie:

  Voor vrouwen die lichte incontinentie ervaren, kunnen bepaalde Happy Intim behandelingen helpen om de spiertonus te verbeteren en de controle over de blaasfunctie te ondersteunen.

Happy Intim Rebirth Gel

happy intim rebirth gel

Happy Intim Rebirth is een geavanceerde cosmetische behandeling voor vrouwen die last hebben van verslapping, droogheid, en/of volumeverlies van de buitenste schaamlippen. Deze behandeling maakt gebruik van een speciaal samengestelde vloeistof bestaande uit hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren. Door middel van kleine injecties wordt deze gel in de buitenste schaamlippen ingebracht, wat resulteert in het opvullen van deze gebieden en het hydrateren en versoepelen van de omliggende huid.

Is een intieme vaginale filler geschikt voor mij?

Als jij last hebt van verslapping en volumeverlies in de schaamstreek dan maakt de Intim Rebirth behandeling echt een groot verschil: Je zult merken dat je vaginale gebied opnieuw mooi vol en strak oogt en een egalere, zachtere huidstructuur vertoont. De weldadige effecten blijven niet beperkt tot huidverbetering: het algehele gevoel van comfort in jouw intieme zone ondergaat daarmee een flinke boost.

Behandelingsproces

Happy Intim Rebirth is een geavanceerde cosmetische behandeling voor vrouwen die last hebben van verslapping, droogheid, en/of volumeverlies van de buitenste schaamlippen. Deze behandeling maakt gebruik van een speciaal samengestelde vloeistof bestaande uit hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren. Door middel van kleine injecties wordt deze gel in de buitenste schaamlippen ingebracht, wat resulteert in het opvullen van deze gebieden en het hydrateren en versoepelen van de omliggende huid.

Voor een langdurig resultaat zijn vaak twee sessies nodig

De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten. Doorgaans wordt er 2-2,5 ml per kant geïnjecteerd. Voor een langdurig resultaat zijn vaak twee sessies nodig. Na de behandeling kan de huid enigszins gezwollen zijn, maar dit trekt binnen enkele dagen weg. Thuis is het belangrijk om tweemaal daags de HAPPY Intim® Rebirth Cream aan te brengen voor optimale hydratatie en soepelheid van de huid. Een vervolgbehandeling kan na twee weken plaatsvinden.

Happy Intim Peel

happy intim peel

Happy Intim Peel is een speciale behandeling gericht op het verfrissen en revitaliseren van de intieme zone. Deze milde, doch effectieve peeling is ontworpen om de huid in de intieme gebieden te vernieuwen en te verbeteren, waarbij het focust op het aanpakken van huidproblemen zoals droogheid, ongelijkmatige pigmentatie of algemene verouderingstekenen.

Is een vaginale peeling geschikt voor mij?

Happy Intim Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) en is een ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een niet-invasieve methode om hun intieme zone te gladder en lichter te maken. Het is een veilige en effectieve behandeling die bijdraagt aan het verhogen van zelfvertrouwen en comfort in het dagelijks leven.

Behandelingsproces

De Happy Intim Peel behandeling begint met een zorgvuldige voorbereiding van de huid, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en comfort. De peeling wordt nauwkeurig aangebracht op de gewenste gebieden, waar het werkt om dode huidcellen te verwijderen en de regeneratie van nieuwe huidcellen te stimuleren. Dit proces helpt niet alleen bij het verbeteren van de huidtextuur en -kleur, maar bevordert ook de hydratatie en elasticiteit van de huid.

Twee peelingsessies icm Happy Intim Lightening Cream

Het behandelprotocol bestaat uit twee peelingsessies in combinatie met thuisgebruik van Happy Intim® Lightening Cream om het resultaat te ondersteunen.

Ontdek de mogelijkheden van Happy Intim bij Glow Clinic!

Bij Glow Clinic begrijpen we dat het welzijn van je vaginale gebied net zo belangrijk is als de zorg voor je gezicht of lichaam. Boek nog vandaag een vrijblijvend consult.