Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Oogwallen en donkere kringen

Wallen en donkere kringen onder de ogen kunnen je gezicht een vermoeid aanzien geven. Een behandeling met een filler zal wonderen doen voor je uitstraling.

Traangootjes behandelen met een filler

Wallen komen voor tijdens verschillende leeftijdsfases. Helaas worden wallen en donkere kringen rondom de ogen vaak nog een stuk zichtbaarder op latere leeftijd. Wallen en kringen onder de ogen klinken hetzelfde, maar zijn eigenlijk twee verschillende dingen. Het hebben van wallen kan erg hinderlijk zijn. Je voelt je prima of zelfs topfit, maar je spiegelbeeld vertelt je heel iets anders. Je wilt er graag net zo fit en fris uitzien als dat jij je voelt.

wallen2

Door het normale verouderingsproces kan het volume onder de ogen afnemen waardoor er een wal ontstaat. Door een mogelijk overschot aan huid of vet valt het dieperliggende (traan)gootje onder de wal een stuk meer op dan toen je jong was.

De wallen en donkere kringen geven je een vermoeide en verouderde uitstraling, terwijl je dat helemaal niet bent of voelt.

Je zou graag jouw energieke en stralende zelf herkennen in je spiegelbeeld.

Bij Glow Clinic kunt u terecht voor het laten behandelen van je wallen en donkere kringen waarbij onze deskundige artsen het behoud van je eigen karakter naar een mooie balans van je gezicht streven.

PRIJS FILLER WALLEN

Traangoot / Wallen

€ 479

Pakket open blik (Traangootjes + botox frons en kraaienpootjes)

€ 629

De behandeling duurt 15-30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Het resultaat van de filler is langdurig, gemiddeld 6-12 maanden

kayo-vierkant
DRS. KAYO

De oorzaak van de wallen en donkere kringen onderzoeken

Voor het opvullen en behandelen van wallen en donkere kringen gebruiken wij een filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. Maar ook andere behandelmethodes zoals de Tixel behandeling behoort tot de mogelijkheden. Allereerst is het noodzakelijk om te zoeken naar de oorzaak van de donkere kringen / wallen onder je ogen. Vaak zorgt een combinatie van factoren ervoor dat je donkere wallen hebt, pas daarna zal de arts jou kunnen adviseren welke behandeling het meest geschikt is. Tijdens het vrijblijvend consult wordt uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Last van wallen en donkere kringen?

Glow Clinic zorgt weer voor een stralende opgewekte blik!

Traangoot / Wallen

€ 479

Pakket open blik (Traangootjes + botox frons en kraaienpootjes)

€ 629

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en de donkere kringen verdwijnen. Eventueel kunnen wij de huid nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekert van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg

Een filler behandeling van de traangootjes heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Gemiddeld houdt het effect van een wallen/traangootjes behandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak