Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Neuscorrectie

Een bezoek aan de plastisch chirurg is niet meer de enige oplossing voor het verhelpen van een asymmetrie of oneffenheid van de neus.

Neus opvullen met een filler

Misschien heb je hem van mams of paps meegekregen of is een breuk er de oorzaak van geweest. In ieder geval hoef je je geen zorgen te maken over de bobbel op je neus of een neuspunt dat naar beneden staat. Een bezoek aan de plastisch chirurg is namelijk niet meer de enige oplossing voor het verhelpen van dit ‘probleem’.

Het verminderen van een bobbel op de neus

Het rechter maken van de neusbrug

Het verhogen van de neusbrug

Het corrigeren van een naar beneden staand neuspunt

De neus is één van de weinige gebieden in je gezicht die min of meer gespaard blijft bij het verouderen. Echter, omdat de neus zich centraal in het gezicht bevindt, valt een asymmetrie of oneffenheid al snel op. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden met de vorm van je neus. De niet-chirurgische neuscorrectie is de laatste jaren steeds populairder geworden. 

De reden hiervoor is dat er met behulp van injectables vaak dezelfde resultaten behaald kunnen worden als met een operatie. Echter hoef je hiervoor niet onder het mes te gaan en is de hersteltijd van een behandeling met injectables niet te vergelijken met die van een operatie. Bij een niet-chirurgische neuscorrectie loop je vaak na 30 minuten de kliniek uit en kan je direct je verder met je dagelijkse bezigheden.

neuscorrectie-filler2

PRIJS FILLER NEUSCORRECTIE

Neuscorrectie

€ 399

De behandeling duurt 30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Het resultaat van de neuscorrectie is langdurig, gemiddeld 9-12 maanden

deborah-vierkant
DRS. DEBORAH

Neuscorrectie met hyaluronzuur filler

Voor het corrigeren van de neus wij een filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, omdat het veilig en weer afbreekbaar is en een natuurlijk resultaat geeft. Daarmee kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op of in uw neus prima worden aangepakt. Het effect van deze behandeling is meteen zichtbaar en houdt tot soms wel een jaar aan.

Last van een asymmetrische of bobbel op de neus?

De niet-chirurgische neuscorrectie is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Neuscorrectie

€ 399

01 Werkwijze

De huid wordt gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingesproten. Bij het injecteren kan gebruik worden gemaakt van een naald, een canule of een combinatie van deze twee. Eventueel kunnen wij de huid nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekert van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg.

Na de neus corrigerende behandeling kan in sommige gevallen sprake zijn van roodheid en / of een lichte zwelling. In een enkel geval kan er ook een bloeduitstorting ontstaan. Deze symptomen verdwijnen na een aantal dagen. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden oppakken.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. De neusbrug in opgevuld, loopt recht en de eventueel aanwezige bobbel valt niet of minder op. Gemiddeld houdt het effect 9 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Je kan de behandeling, wanneer gewenst, probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak