Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Neus-lippenplooi

Een neus-lippenplooi wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering naar beneden zakt. Hierdoor ontstaat er een plooi die uw gezicht een vermoeide uitstraling kan geven.

Behandeling van de neus-lippenplooi

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, er ontstaan lijnen en plooien, zoals de neus-lippenplooi. Bij deze filler behandeling herstellen we het volume van de neus-lippenplooi.

neus-lippenplooi-filler

In ons gezicht bevinden zich meerdere vetcompartimenten. Deze vetcompartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Deze afname van volume zie je vooral bij de slaapregio, rondom de ogen, bij de jukbeenderen en de wangen. Het gezicht ziet er ingevallen en vermoeid uit. Door de huidverslapping en het afzakken van de vetcompartimenten ontstaat er een steeds dieper wordende neus-lippenplooi. De behandeling van de neus-lippenplooi is één van onze meest uitgevoerde behandelingen.

PRIJS FILLER NEUS-LIPPENPLOOI

Neus-lippenplooi

€ 399
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Diepe lachlijnen oftwel de neus-lippenplooi behandelen met een filler

Bij een ‘neus-lippenplooi’ behandeling wordt het afgenomen volume weer hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht. Hierdoor wordt de neus-lippenplooi gevuld en verzacht en ziet je gezicht er minder ingevallen en vermoeid uit.

De keuze voor het product is o.a. afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidkwaliteit. Vanzelfsprekend wordt tijdens een vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Vaak adviseren wij bij deze behandeling ook de jukbeenderen wat meer volume te geven voor een optimaal resultaat en om de balans erg natuurlijk te houden.

Het resultaat van een neus-lipponplooi behandeling is langdurig en houdt gemiddeld 6-12 maanden

De behandeling duurt 30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Wil je de plooien tussen je neus en lippen verminderen?

Neus-lippenplooi

€ 399

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg

De behandeling van de lachlijnen ofwel neus-lippenplooi heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 9 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak