Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Liquid facelift

Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens 1 behandeling het volumeverlies door veroudering in meerdere delen van het gezicht.

Last van volumeverlies? De liquid facelift

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zullen zakken. Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens 1 behandeling het volume in meerdere delen van het gezicht.

Het resultaat van een liquid facelift is langdurig en houdt gemiddeld 6-12 maanden

liquid-facelift

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Deze afname van volume zie je vooral bij de slaap regio, rondom de ogen, op de jukbeenderen en de wangen. Het gezicht ziet er ingevallen uit. Door de huidverslapping en het zakken van de vet compartimenten zullen er hamsterwangen ontstaan en zal de kaaklijn minder strak ogen. Ook zullen de neuslippenplooi en de marionetlijnen dieper worden.

PRIJS LIQUID FACEFLIFT

Liquid Facelift

afspraak
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Liquid facelift; geen operatie nodig

Bij een ‘liquid facelift’ wordt het volume in meerdere delen van het gezicht hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven volume aan je gezicht. Hierdoor kan het volumeverlies (deels) worden hersteld en is het gezicht minder ingevallen. Rimpels en lijnen die door het volumeverlies zijn ontstaan zullen dan ook verzachten.

De keuze voor het product is o.a. afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidkwaliteit. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat jouw wensen zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer er sprake is van huidverslapping kunnen we ook onze huidverbeterende therapieën inzetten. De Tixel, Profhilo

De behandeling duurt 45-60 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Wil je het volume en balans in je gezicht weer herstellen?

Liquid Facelift

afspraak

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de fillers worden ingespoten. De fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleren de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg.

Een liquid facelift heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel is er vaak sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de lijnen zijn zachter. Gemiddeld houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak