Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Kaaklijn

Je eens zo goed gedefinieerde kaaklijn verandert langzaam bij het ouder worden en wordt steeds slapper. Met een filler is dit proces goed om te keren en ziet u er weer geweldig uit.

Kaaklijn verstrakken of verstevigen

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, je kaaklijn wordt een stuk slapper dan toen je jong was. Met een filler is het niet alleen mogelijk de verslapte kaaklijn terug te herstellen maar kunnen we bij een van nature zachte kaaklijn ook bepaalde contouren wat gaan accentueren en uitlichten. Hierdoor zal de vorm van je kaaklijn een stuk verbetert worden.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

Het afname van volume zie je dan ook terug bij je kaaklijnen. Als gevolg ontstaan er hamsterwangen en je krijgt een wat verouderde uitstraling door de verslapte kaaklijn die ontstaan is. Met een filler valt de slappe kaaklijn vaak erg mooi en natuurlijk te corrigeren waardoor je gezicht er direct weer jonger en frisser uitziet.

PRIJS KAAKLIJN VERSTRAKEN

Kaaklijn verstrakken

v.a. € 399
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Kaaklijn verstrakken en accentueren met een filler

Bij een ‘kaaklijnen’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume weer (deels) hersteld. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht en kaaklijnen. Hierdoor ziet je gezicht er minder uitgezakt en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Het type filler dat er gebruikt wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidkwaliteit maar ook jouw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het resultaat van deze behandeling is langdurig en houdt gemiddeld 6-12 maanden

De behandeling duurt 30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Wil je jouw kaaklijn verstrakken en er jonger en frisser uitzien?

Kaaklijn verstrakken

v.a. € 399

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg.

Een kaaklijn verstrakking heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Wel is er vaak sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de kaaklijn oogt direct strakker. Gemiddeld houdt het effect van een kaaklijn behandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak