Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Ingevallen slapen (temporaal)

Ingevallen en diepe slapen hebben een negatief effect op je gezicht: je ziet er een beetje vermoeid en ouder uit dan je daadwerkelijk bent of voelt. Een behandeling met fillers geeft jou die frisse uitstraling terug.

Het volume van de ingevallen slapen weer aanvullen.

Naarmate we ouder worden krijgen we allemaal te maken met verlies van volume, afname van botmassa (afname van botstructuren en contouren) en verslapping van huid en spieren. Aangezien bij de slapen de onderliggende botten wat dieper liggen, is het verlies van volume/vetweefsel al snel zichtbaar als ingevallen slapen. Daarnaast gaan de buitenzijde van de wenkbrauwen wat inzakken of hangen vanwege afname van onderliggende structuren en steunweefsel.

Door middel van een filler behandeling wordt het volume bij de ingevallen slapen weer aangevuld. Deze behandeling wordt meestal met een canule (stompe naald) uitgevoerd, wat een zeer effectieve en veilige methode is.

Bij Glow Clinic kan je terecht voor deze volumeherstellende behandeling. Wij gebruiken veilige fillers op basis van hyaluronzuur of calcium(deeltjes).

Toepassingen

  • Het ingevallen, holle gedeelte van de slapen opvullen
  • Hetondersteunen en liften van de buitenzijde wenkbrauw
  • De contour naast het oog ronder maken
  • De overgang van voorhoofd naar slaap en slaap naar jukbeen mooier laten verlopen

PRIJS FILLER TEMPORAAL

Ingevallen slapen (temporaal)

v.a. € 399
deborah-vierkant
DRS. DEBORAH

In minder dan 30 min. het volume in je slapen herstelt.

Bij een ‘temporaal’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume in bepaalde gebieden (deels) hersteld waardoor de ingevallen slapen afnemen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse (calcium). Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven onmiddelijk weer volume aan je gezicht. Hierdoor ziet je gezicht er onmiddelijk minder vermoeid en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken welke mogelijkheden er zijn om jou weer die frisse uitstraling te bezorgen en de daarbij horende kosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Het resultaat van deze behandeling is langdurig en houdt gemiddeld 9-12 maanden

De behandeling duurt 30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Wil je jouw ingevallen slapen behandelen en er weer jonger en frisser uitzien?

Ingevallen slapen (temporaal)

v.a. € 399

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg.

Een behandeling van de slapen heeft, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen. Na de behandeling kan er sprake zijn van roodheid en lichte zwelling. In een enkel geval kan er ook een bloeduitstorting ontstaan. Deze verschijnselen zijn binnen enkele dagen verdwenen. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden oppakken. 

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het slaapgebied is minder ingevallen. Gemiddeld houdt het effect 9 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Je kan de behandeling, wanneer gewenst, probleemloos herhalen. 

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak