Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

FILLER behandeling

Hamsterwangen

Bij het ouder ontstaat er huidoverschot in de vorm van een zakje of plooi bij de kaaklijn. Dit noemen we een hamsterwang. Met een filler is een hamsterwang goed te behandelen en ziet u er weer geweldig uit.

Hamsterwangen verminderen zonder operatie!

De combinatie van volumeverlies en huidverslapping door veroudering zorgt er, onder invloed van de zwaartekracht, voor dat de vet compartimenten zullen verschuiven en naar beneden zakken. Gevolg, je kaaklijn, jukbeenderen en volume rond de mond worden een stuk slapper. Het huidoverschot zorgt voor een zakje of plooi die we de hamsterwangen noemen. Met een filler behandeling kunnen we de afname van volume (deels) corrigeren waardoor de hamsterwangen grotendeels verdwijnen.

In ons gezicht bevinden zich meerdere vet compartimenten. Deze vet compartimenten worden als het ware door het omliggende weefsel op hun plek gehouden. Gevolg van het natuurlijke verouderingsproces is een afname van bot-, spier- en vetvolume. Ook zal de huid met het verstrijken van de jaren haar stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden.

De afname van volume zie je dan ook terug bij je kaaklijnen, jukbeenderen, slapen en mond. Door het huidoverschot als gevolg van de volumeafname ontstaan er hamsterwangen en je krijgt een wat verouderde uitstraling door de verslapte kaaklijn die ontstaan is. Met een filler kunnen de hamsterwangen vaak erg mooi en natuurlijk gecorrigeerd waardoor je gezicht er direct weer jonger en frisser uitziet.

PRIJS FILLER HAMSTERWANGEN

Hamsterwangen

v.a. € 399
kayo-vierkant
DRS. KAYO

Hamsterwangen behoren tot het verleden met een filler

Bij een ‘hamsterwangen’ behandeling met filler wordt het afgenomen volume in bepaalde gebieden (deels) hersteld waardoor de hamsterwangen afnemen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers en/of Radiesse. Deze biologisch afbreekbare, niet-permanente fillers geven weer volume aan je gezicht. Hierdoor ziet je gezicht er minder uitgezakt en verouderd uit en voel je je direct een stuk jonger en frisser.

Het type filler dat er gebruikt wordt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidkwaliteit maar ook jouw persoonlijke wensen. Ook Profhilo en Tixel kunnen vooral voor vlak van preventie van hamsterwangen erg mooie resultaten voorleggen. Vanzelfsprekend wordt tijdens het vrijblijvende consult uitvoerig met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en de daarbij horende kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het resultaat van deze behandeling is langdurig en houdt gemiddeld 6-12 maanden

De behandeling duurt 30 minuten

Vrijwel pijnloos na verdovende crème of verdovende prikjes

Wil je jouw hamsterwangen behandelen en er jonger en frisser uitzien?

Hamsterwangen

v.a. € 399

01 Werkwijze

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd, waarna de filler wordt ingespoten. De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Zo zorgen ze voor versteviging en hydratatie van de huid en dus voor een betere huidkwaliteit.  Eventueel kunnen wij bepaalde delen van het gelaat nog voorzien van een verdovende crème of verdovende prikjes toepassen; zo ben je verzekerd van een pijnloze behandeling.

02 Nazorg.

Hamsterwangen verminderen brengt, mits goed uitgevoerd, weinig risico’s en bijwerkingen met zich mee. Wel kan er soms sprake zijn van een lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen automatisch na een paar dagen. Na het verminderen van de hamsterwangen kun je direct weer verder met je dagelijkse bezigheden.

03 Resultaat

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de hamsterwangen zijn direct een stuk minder zichtbaar. Gemiddeld houdt het effect van de behandeling tegen hamsterwangen met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

ONZE ANDERE FILLER PRIJZEN

FILLER PER ML

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

1 ml

€ 399

2 ml

€ 749

3 ml

€ 1080

4 ml

€ 1400

5 ml

€ 1695
Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

per 1,5 ml

€ 449

per 3,0 ml

€ 849

per 4,5 ml

€ 1199

per 6,0 ml

€ 1519

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)

FILLER PER BEHANDELING

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)
Boek afspraak