Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Wenkbrauw­lift

Afhangende of lage wenkbrauwen kunnen zorgen dat je er treurig, ontevreden of zelfs een beetje nors uitziet. Een behandeling met botox zorgt weer voor die mooie open en vriendelijke blik.

Je wenkbrauwen liften met botox

Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij anderen wint op een gegeven moment de zwaartekracht. Bij lage of hangende wenkbrauwen zie je er vermoeider uit en lijken uw ogen dieper in de oogkassen te liggen. Vaak biedt een behandeling met botox een uitweg om je wenkbrauwen te liften. 

wenkbrauwlift2

Botox is een zeer efficiënt middel om laaghangende wenkbrauwen mee te behandelen en subtiel te liften. De behandeling van de wenkbrauwen met botox is relatief eenvoudig en kan wonderen doen voor jouw uitstraling en die mooie open vriendelijke blik.

Wanneer de spierspanning niet de oorzaak is van de hangende wenkbrauwen kan een filler gebruikt worden om wenkbrauwen te liften. Jouw arts bespreekt tijdens een vrijblijvend consult graag de mogelijkheden.

Bij Glow Clinic beogen we natuurlijke resultaten met behoud van jouw eigen stralende persoonlijkheidskenmerken.

OPGELET!

Wenkbrauwlift enkel in combinatie met fronsrimpel behandeling

Voor een optimale open blik voeren wij sinds november 2021 enkel nog de wenkbrauwlift uit in combinatie met een botox fronsrimpel behandeling. Enkel deze combinatie zorgt voor die optimale open blik.

PRIJS BOTOX WENKBRAUW­LIFT

Wenkbrauwlift (+ Frons)

€ 198
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Wenkbrauwlift? Botox ontspant de spier die jouw wenkbrauw omlaag trekt

Onze botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Met een botox injectie bij de wenkbrauwen zullen we het spiertje dat verantwoordelijk is voor het omlaag trekken van de wenkbrauwen laten ontspannen, waardoor de wenkbrauwen automatisch subtiel gelift worden. Daardoor lijkt uw blik frisser en minder vermoeid. Voor een optimale open blik voeren wij de wenkbrauwlift enkel nog uit in combinatie met een botox behandeling voor de fronsspieren. 

Ook het behandelen van één van beide wenkbrauwen is mogelijk om ongelijkheden te corrigeren.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 2 tot 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Wenkbrauw liften met behoud van jouw natuurlijke uitstraling?

Opgelet: enkel nog in combinatie met botox frons mogelijk.

Wenkbrauwlift (+ Frons)

€ 198

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 2 tot 3 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van botox soms langer aan. Gemiddeld zien we onze klanten 3 tot 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak