Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Voorhoofds­rimpels

Naarmate we ouder worden, worden voorhoofdsrimpels steeds meer zichtbaar. Gelukkig zijn voorhoofdsrimpels goed te behandelen met botox.

Botox als behandeling tegen voorhoofdsrimpels

Naarmate we ouder worden en door het herhaaldelijk optrekken van de wenkbrauwen worden voorhoofdsrimpels steeds meer zichtbaar. Voorhoofdsrimpels kunnen je er vermoeid uit laten zien. Gelukkig zijn deze goed te behandelen met botox zodat jij langer kan genieten van een zelfverzekerd spiegelbeeld.

Met het verstrijken van de jaren worden rimpels bij iedereen zichtbaar. De huid wordt minder elastisch door afname van collageen en elastine in uw huid. Echter zijn de voorhoofdsrimpels bij een sterkere gezichtsmimiek eerder aanwezig. Wanneer de huid (deels) haar kracht verliest om de lijnen in rust te laten vervagen, zullen de voorhoofdsrimpels ook bij een ontspannen voorhoofdsspier zichtbaar blijven. Deze lijnen kunnen voor een vermoeide uitstraling zorgen. Zit je hier niet op te wachten en wil graag de voorhoofdslijnen laten vervagen zodat je er net zo fris uitziet als je je voelt? Dan kan een botox behandeling uitkomst bieden.

De behandeling van de voorhoofdsrimpels met botox is relatief eenvoudig en zal wonderen doen voor uw uitstraling. Doordat we de voorhoofdsspieren ontspannen zullen de lijnen verzachten of zelfs verdwijnen. Je huid wordt zichtbaar gladder en je oogt frisser. 

Wanneer in sommige gevallen de voorhoofdsrimpels in rust nog steeds zichtbaar blijven kan de arts er voor kiezen de rimpels verder te verzachten door op te vullen met een filler.

Bij Glow Clinic beogen we natuurlijke resultaten met behoud van jouw eigen stralende karakter.

voorhoofdsrimpels

PRIJS BEHANDELING

Voorhoofdsrimpels (1 zone)

€ 129
kayo-vierkant
DRS. KAYO

Botox ontspant de spier die voorhoofdsrimpels veroorzaken

Bij een botox behandeling van voorhoofdsrimpels krijgt u een aantal kleine prikjes in de voorhoofdsspier. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien de horizontale lijnen veroorzaakt worden door de activiteit van de onderliggende spiervezels gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en voorhoofdslijnen zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen. 

Vaak worden er meerdere zones (kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels) tegelijk behandeld om de balans in het gezicht te behouden.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 3 tot 4 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Behoud van je natuurlijke uitstraling

Glow Clinic Breda helpt je voorhoofdsrimpels te verzachten met behoud van jouw natuurlijke uitstraling. Boek jouw vrijblijvende afspraak.

Voorhoofdsrimpels (1 zone)

€ 129

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak