Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Rokers­lijntjes

De verticale lijntjes boven en onder de lippen worden ook wel rokerslijntjes genoemd. De lijntjes doen u er ouder uitzien dan u zich voelt.

Rimpels rondom de mond?

De rimpels ontstaan door het tuiten of samentrekken van de lippen in combinatie met veroudering van de huid. Veelvuldig aanspannen van de lippen bij roken draagt bij aan het ontstaan van deze lijntjes, al ontstaan ze ook bij mensen die niet roken. De lijntjes doen jou er ouder uitzien dan je jezelf voelt en dat kan erg hinderlijk zijn.

Meestal wordt er voor het verminderen van de rokerslijntjes bij aanzienlijk volumeverlies rondom de mond gekozen voor een behandeling met een filler. Echter in bepaalde situaties wanneer het volumeverlies gering is kan er gekozen worden voor een behandeling met botox of een combinatie van de twee. 

Botox voor rokerslijntjes vermindert de spierspanning in de spier rond de mond, waardoor de lijntjes verzachten of verdwijnen. 

Sinds kort kunnen wij de rimpels rondom uw mond ook erg goed behandelen met onze Tixel behandeling.

Botox rokerslijntjes voor en na foto's

PRIJS BOTOX ROKERSLIJNTJES

Rokerslijntjes (1/2 zone)

€ 69
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Liprimpels? Botox voor rokerslijntjes ontspant de spier rondom de mond

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer we botox gebruiken om de rimpels rond de mond aan te pakken gaan we erg voorzichtig en terughoudend te werk. Je begrijpt dat wij niet willen dat je straks geen kop koffie meer kan drinken. De arts kijkt samen met jou wat de beste behandeling voor de rokerslijntjes is. Zo zijn bijvoorbeeld een filler of Tixel behandeling ook erg effectief in het behandelen van jouw rimpels rondom je lippen.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 2 tot 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Rokerslijntjes behandelen met behoud van je natuurlijke uitstraling?

Rokerslijntjes (1/2 zone)

€ 69

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd tijdens de botox behandeling voor rokerslijntjes. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de rokerslijntjes botox behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 2 tot 3 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van botox soms langer aan. Gemiddeld zien we onze klanten 3 tot 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak