Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Neustiplift

Soms komt het voor dat de punt van neus van nature wat naar beneden staat of bij het praten en lachen naar beneden wordt getrokken. Met botox kan de neuspunt wat gelift worden.

Last van een afhangende neuspunt?

De neus, eigenlijk één van de weinige gebieden op je gezicht waar je je bijna geen zorgen hoeft te maken over rimpels. Toch zijn er enkele behandelingen voor de neus waarbij met botox of een filler mooie resultaten zijn te bereiken. Zo wordt botox bijvoorbeeld ingezet tegen bunny lines, maar ook voor de behandeling van een "haakneus" is deze injectable ideaal. 

Bij een "haakneus" staat het puntje van je neus iets omlaag en wordt hij naar beneden getrokken. Dit kan als hinderlijk ervaren worden. Het spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt is in dit geval actiever dan gemiddeld. Een afhangende neuspunt kan bovendien een teken zijn van veroudering. 

Een kleine hoeveelheid botox vermindert de spierspanning in het spiertje dat de neuspunt naar beneden beweegt, bovendien kan het de neus een subtiele lift geven.

neustip-2

PRIJS BOTOX NEUSTIPLIFT

Neustiplift (1/2 zone)

€ 69
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Neuspuntlift? Botox ontspant de spier die de neuspunt naar omlaag trekt

Onze botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de neuspunt omlaag getrokken wordt door de activiteit van de onderliggende spieren, gebruiken we botuline toxine om deze spierspanning te verminderen. De neuspunt zal hierdoor iets gelift worden.

Andere neuscorrecties kunnen meestal goed uitgevoerd worden met een filler. Daarbij kunnen deuken, knobbels en andere ongelijkheden worden verholpen. In sommige gevallen kan een filler behandeling zelfs hetzelfde resultaat geven als een operatie, zonder zwelling, zonder narcose en zonder scalpel!

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 2 tot 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Neustip liften met behoud van je natuurlijke uitstraling?

Neustiplift (1/2 zone)

€ 69

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 10 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan. Gelukkig valt dit eenvoudig te camoufleren. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van botox soms langer aan. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak