Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Migraine

Botox heeft bij de behandeling van migraine en spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit reeds bewezen. Hierdoor neemt (in 70% van de gevallen) de frequentie en de intensiteit van de migraineaanvallen af.

Botox remt de migraine aanvallen

Als je vaker last hebt van hoofdpijn, met name migraine, dan weet je dat dit behoorlijk hinderlijk kan zijn. Je hebt last van hevige pijn die je belemmert in je functioneren. Het liefst zou je deze aanvallen willen voorkomen en pijnvrij door het leven willen gaan. Alhoewel de precieze oorzaak van migraine nog niet bekend is, schijnt een verhoogde spierspanning en het onwillekeurig aanspannen van de aangezichtsspieren hierbij een rol te spelen. 

migraine3

Migraine komt in aanvallen. Deze aanvallen kunnen op elk moment van de dag optreden. De pijn is hevig en kan gepaard gaan met misselijkheid, braken en overgevoeligheid voor licht en geluid. Tijdens een dergelijke migraine-aanval kan je vaak niet anders dan in een donkere kamer op bed liggen en wachten tot de klachten weer overgaan.

Een migraine aanval kan je dus behoorlijk belemmeren in je functioneren. Je wilt graag zo snel mogelijk van de pijn af zodat je weer actief bezig kan zijn. Het liefst zou je de aanvallen zelfs helemaal voorkomen want als je er eenmaal een hebt, zit er niets anders op dan het doorstaan.

PRIJS BOTOX MIGRAINE

Migraine (min. 1 zone)

v.a. € 129
deborah-vierkant
DRS. DEBORAH

Migraine voorkomen en verzachten met botox

Botuline toxine of botox heeft bij de behandeling van migraine en spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit bewezen. Het zorgt voor het ontspannen van bepaalde spieren. Hierdoor neemt (in 70% van de gevallen) de frequentie en de intensiteit van de migraineaanvallen af. Bij een botox behandeling van migraine krijgt u een aantal kleine prikjes in bepaalde spiergroepen. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien men ervan uitgaat dat migraine veroorzaakt wordt door onder meer de spanning van bepaalde spieren gebruiken we botuline toxine om net die spierspanning te verminderen. 

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 3 tot 5 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Belemmert migraine jouw dagelijkse functioneren?

Laat je door Glow Clinic behandelen met botox

Migraine (min. 1 zone)

v.a. € 129

01 Werkwijze

Eerst wordt er besproken hoe de migraine zich uit. Op basis van jouw klachten, analyseren wij welke spier(en) verantwoordelijk zijn voor je hoofdpijn. Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine moet nog inwerken. Meeste mensen zullen na 7 tot 14 dagen de eerste tekenen van verlichting opmerken. Afhankelijk van je spieractiviteit en welke spier(en)geïnjecteerd worden, zal het effect gemiddeld 3 tot 5 maanden aanhouden. Gemiddeld zien we onze klanten 2 à 3 keer per jaar voor een migraine botox behandeling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak