Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Huidver­slapping hals

Kijk je in de spiegel en stoor je je aan de steeds slapper wordende huid van jouw hals? Een botox behandeling geeft jouw hals zijn stevigheid weer terug.

Last van huidveslapping van de hals?

Bij het ouder worden, en een te veel zonlicht verliest de huid van de hals steeds meer elasticiteit waardoor de hals steeds slapper wordt. De halsspieren proberen verslapping en verlies van volume tegen te gaan door zich steeds meer aan te spannen. Daardoor worden de karakteristieke horizontale lijnen en rimpels in de hals die je ouderdom verraden steeds zichtbaarder.

Naarmate je ouder wordt zal naast het gezicht ook de hals slapper worden. Het kan je dan belemmeren om kleding te dragen met een wat open decolleté of die wat minder aansluitend zijn. Een slappere huid van de hals kan daarom als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor.

Met bijvoorbeeld botox injecties is het mogelijk om de halsspieren te ontspannen waardoor de hals weer wat strakker wordt. De horizontale lijnen zullen hierdoor ook afnemen. 

Daarnaast levert bijvoorbeeld onze Tixel of Profhilo behandeling erg mooie resultaten op voor de hals, halsverstrakking en halsverjonging.

hals-before
hals-after

KOSTEN BOTOX HALS

Hals en huidverslapping (min. 2 zones)

v.a. € 249
kayo-vierkant
DRS. KAYO

Botox ontspant de halsspier, jouw hals wordt zichtbaar mooier

Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de halsspieren verantwoordelijk zijn voor de verslapping en rimpels kunnen we botuline toxine gebruiken om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de hals wordt zichtbaar gladder en de horizontale lijnen verzachten of verdwijnen zelfs helemaal.

Er zijn verschillende behandelingen voor de hals mogelijk. De arts zal tijdens het vrijblijvende consult deze uitvoerig met jou bespreken.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 4 tot 6 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Vertoont je hals steeds meer verslapping?

Glow Clinic geeft jouw hals weer zijn stevigheid terug!

Hals en huidverslapping (min. 2 zones)

v.a. € 249

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg.

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat wordt na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 4 tot 6 maanden afhankelijk van de grootte en sterkte van de halsspier en eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 2 a 3 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak