Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Gummy Smile en tandvlees­lach

Lach je vaak met je hand voor je mond omdat je tandvlees tijdens het lachen zichtbaar is? Of onderdruk je een uitbundige, brede lach? Met een botox behandeling lach je weer onbedwongen.

Tandvlees erg zichtbaar wanneer je lacht? De gummy smile

Een mooie (glim)lach is een essentieel onderdeel van het gelaat. Daarbij hebben we allemaal van tijd tot tijd behoefte aan absoluut onbedwongen kunnen lachen. Dat geeft een gevoel van geluk en vrijheid. Het is dan ook zonde als je je mooiste lach moet temmen/verbergen en dit gevoel moet missen, omdat je je onzeker voelt over je tandvleeslach/gummy smile.

before-after-gummy-2

Bij de zogenaamde gummy smile is er bij het lachen tandvlees zichtbaar tussen de bovenlip en de tanden. Vaak is dit aangeboren en dus op kinderleeftijd reeds aanwezig.

De gummy smile kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van korte boventanden of een smalle, korte bovenlip maar vaak wordt de gummy smile veroorzaakt door overactiviteit van de hefspieren van de bovenlip.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 2 tot 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

PRIJS BOTOX TANDVLEESLACH

Gummy smile (tandvleeslach = 1/2 zone)

€ 69
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Botox ontspant de hefspieren van de bovenlip

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer de gummy smile veroorzaakt wordt door overactiviteit van de hefspieren van de bovenlip gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. Het zichtbaar worden van tandvlees bij het lachen zal hierdoor afnemen. Wij streven ernaar de gummy smile te verminderen met behoud van uw natuurlijke expressie en uitstraling.

Wanneer de gummy smile wordt veroorzaakt door een smalle bovenlip kan aanvullend gebruik worden gemaakt van hyaluronzuur filler om de lip iets meer volume te geven en de gummy smile te verminderen.

Lach weer voluit en ongedwongen!

Glow Clinic helpt je van jouw tandvleeslach af

Gummy smile (tandvleeslach = 1/2 zone)

€ 69

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 10 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 2 tot 3 maanden aan of langer bij eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 tot 4 keer per jaar voor een gummy smile botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak