Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Fronsrimpel behandeling

Laat jouw gezicht eerder een strenge en ontevreden blik zien terwijl je jezelf juist energiek en enthousiast voelt? Eén van de meestvoorkomende klachten bij mannen en vrouwen vanaf 25 jaar is de fronsrimpel op het voorhoofd. Een botox fronsrimpel behandeling biedt uitkomst!

Botox behandeling van de fronsrimpel

Fronsrimpels worden veroorzaakt door de activiteit van de fronsspieren. Afhankelijk van de spieractiviteit en de kwaliteit van de huid heeft de ene persoon hier meer en sneller last van dan de ander. Door herhaalde spiertrekkingen en door het verouderingsproces, blijven de lijnen op een gegeven moment in de huid zitten. Deze trekken niet meer weg. Hierdoor lijkt het of je boos kijkt terwijl dat niet zo is.

Ook kan die vervelende rimpel tussen je wenkbrauwen ervoor zorgen dat je ouder gaat lijken dan je daadwerkelijk bent. De behandeling van de fronsrimpel met botox is relatief eenvoudig, maar zal wonderen doen voor jouw uitstraling. Doordat we de fronsspieren ontspannen zal de fronsrimpel verzachten of zelfs verdwijnen. Je huid wordt zichtbaar gladder.

Wanneer de fronsrimpel in sommige gevallen in rust (bij optimale werking van botox) nog steeds zichtbaar is kan de arts ervoor kiezen de fronsrimpel verder te verzachten door deze op te vullen met een beetje filler.

Bij Glow Clinic beogen we steeds natuurlijke resultaten met behoud van jouw eigen stralende karakter. Daarom is een touch-up binnen 4 weken gratis.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 3 tot 4 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

fronsbefore
frontafter

PRIJS BOTOX FRONSRIMPEL

Fronsrimpel (1 zone)

€ 129
deborah-vierkant
DRS. DEBORAH

Botox ontspant de fronsspieren die de fronsrimpels veroorzaken

Bij een botox behandeling van fronsrimpels krijg je een aantal kleine prikjes in de fronsspieren. Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien de fronsrimpels veroorzaakt worden door de activiteit van de onderliggende spiervezels gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en fronsrimpels zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen. 

Vaak worden er meerdere zones (kraaienpootjes, frons, wenkbrauw en/of voorhoofdsrimpels) tegelijk behandeld om de balans in het gezicht te behouden.

Fronsrimpel behandelen met behoud van je natuurlijke uitstraling?

Glow Clinic Breda helpt je snel en met veel persoonlijk aandacht verder aan een stralende jij!

Fronsrimpel (1 zone)

€ 129

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer aan afhankelijk van eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 a 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak