Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Cellulitis kin

Kijk je in de spiegel en zie je dat je kin steeds meer putjes en deukjes vertoont? Je hebt meer dan waarschijnlijk last van een cellulitis kin!

Putjes en deukjes in je kin? Botox en cellulitis kin

Menig vrouw, maar ook mannen, maken zich zorgen over het ontstaan van rimpels, lijntjes en oneffenheden in het gezicht of op het lichaam. Ook je kin kan je de nodige kopzorgen bezorgen, maar dan wel met een ander probleem, namelijk de cellulitis kin.

De kinspier is een zeer bewegelijke spier. Zonder dat je het in de gaten hebt, gebruik je hem de hele dag door bij het eten, lachen, praten etc. Overactiviteit van deze spier zorgt voor het ontstaan van putjes en deukjes op de kin. Aanvankelijk zullen de putjes enkel bij het aanspannen van de spier zichtbaar zijn. Echter, met het verstrijken van de jaren, verandert de spier van vorm. Het trekt dan van binnenuit aan de huid en zorgt ervoor dat de putjes en deukjes permanent zichtbaar blijven.

Dit is erg vergelijkbaar met cellulitis op de benen en dijen. Vandaar de naam cellulitis kin. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van een cellulitis kin. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de mate van spieractiviteit en heeft de een er meer last van dan de ander. Wel komt een cellulitis vaker voor bij een overbeet of een teruggetrokken onderkaak en kin.

Met botuline toxine kunnen we de kinspier ontspannen waardoor de putjes en deukjes verzachten of helemaal verdwijnen.

profhilo voor behandeling
Profhilo behandeling

PRIJS BOTOX CELLULITIS KIN

Kin putjes of cellulitis kin (1/2 zone)

€ 69
kayo-vierkant
DRS. KAYO

Botox ontspant de kinspier die putjes in de kin veroorzaakt

Botuline toxine of botox is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Aangezien een cellulitis kin veroorzaakt wordt door de activiteit van de onderliggende spiervezels van de kinspier, gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De spier zal dus ontspannen, de huid krijgt rust om te herstellen en de putjes zullen minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen. Dit laatste is natuurlijk ook afhankelijk van de huidkwaliteit.

Wanneer er sprake is van een overbeet of een teruggetrokken kaak of kin, kan aanvullend gebruik worden gemaakt van hyaluronzuur fillers om meer harmonie in het gezicht te creëren. Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geven een prachtig en natuurlijk resultaat.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 3 tot 4 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Vertoont je kin steeds meer putjes en deukjes?

Glow Clinic helpt je van jouw cellulitis kin af te komen

Kin putjes of cellulitis kin (1/2 zone)

€ 69

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 10 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan afhankelijk van de grootte en sterkte van de kinspier en eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 tot 4 keer per jaar voor een botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak